KIA’da sonbahar fırsatları

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı izmir42

  • FO-Süper üye
  • *
    • İleti: 11,524
    • Puan +313/-5
    • Cinsiyet:Bay
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin


KIA, otomobil severlere ekim ayında yeni fırsatlar sunuyor. KIA ailesinden farklı beğeni ve ihtiyaçlara hitap eden cee’d, Soul, Sorento, Sportage, Rio, Picanto ve K2500 modellerinde ekim ayı fırsatları yetkili satıcılarda müşterileri bekliyor.

cee’d
 
Kapsamlı değişikliklerle otomobil tutkunlarının karşısınd
a

KIA’nın son yıllarda özellikle Avrupa’da elde ettiği başarıda önemli rolü bulunan popüler modeli cee’d yenilendi. KIA cee’d güçlenen motoru, yeni şanzımanı ve gelişmiş özellikleri ile otomobil sevenlerle buluştu. Makyajlı cee’d’de 1.6lt hacmindeki dizel motor, 128PS’den 136PS’e çıkarak aracın performansını daha da artırıyor. Üstelik 7 ileri DCT şanzımanıyla da %35’e varan yakıt ekonomisi sağlıyor. cee’d’in, konforu, yol tutuşu ve güvenliği maksimum seviyeye çıkaran gelişmiş özelliklerinin yanı sıra Akıllı Park Yardım Sistemi de bulunuyor. KIA’nın yükselen başarı grafiğinin önemli oyuncularından biri olan cee’d, kapsamlı değişikliklerle otomobil tutkunlarının karşısına çıkıyor. Makyajlı cee’d, 70.600 TL’den başlayan fiyatlarla yetkili satıcılarda müşterileri bekliyor.

Soul

KIA ailesinin yeni fenomeni


KIA’nın Soul modeli hem özellikleri hem de tasarımıyla heyecan yaratıyor. Her açıdan dinamik bir izlenim bırakmak için tasarlanan Soul, parlak ön ızgarası, krom kapı kolları ve büyük stop lambaları ile öne çıkıyor. Gökyüzünü görerek yolculuk yapmanın keyfini yaşatan panoramik sunroof’un yanı sıra, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, 18″ çift renk alaşım jantları ile cesur arka ve ön tamponu diğer ayırt edici özellikleri arasında yer alıyor. KIA Soul’un dış tasarımı daha uzun, daha yüksek ve daha geniş oldu. İç tasarımda ise genişletilmiş bacak mesafesi ve geniş görüş açısı sağlayan dizaynı fark yaratıyor. Yeni şanzımanı ile sunulmaya başlanan Yeni Soul modelinde en büyük iyileştirme, yakıt tüketiminde sağlandı. Eski şanzımanına göre %20 yakıt tasarrufu sağlayan Yeni Soul, aynı zamanda artan performansı ile de dikkat çekiyor. 7 ileri çift kavramalı DCT şanzıman ile sunulan Yeni Soul, 136 PS’lik gücü ve 300 Nm’lik torku ile tüm beklentileri karşılıyor. DCT şanzımanın değişmesi ile aracın maksimum hızı 177km/s’ten 182 km/s’e çıkarken, aracın 0-100km/s hızlanması ise 12,2 saniyeden 11,1 saniyeye indi. KIA ailesinin yeni fenomeni Soul, 87.500 TL fiyatla müşterilere sunuluyor.

Sorento

SUV segmentinde yeni bir yaklaşım


Yeni KIA Sorento, SUV segmentinde yeni bir yaklaşım yaratmak için tasarlandı. IF Tasarım ödüllü KIA Sorento, arkaya doğru yumuşak hatlarıyla kıvrak ve şık bir görünüm kazanıyor. Panoramik sunroof ise yolculuklara ferahlık ve keyif katıyor. Yeni Sorento 4.780 mm’ye uzayan boyu, önceki jenerasyona göre 15mm azaltılarak 1.685 mm’ye inen yüksekliği ve segmentinde fark yaratan 1.890 mm genişliği ile müşterilere sunuluyor. Yedi kişiye kadar oturma kapasitesi, birinci ve ikinci sırada bulunan koltuklardaki ısıtma sisteminin yanı sıra ön koltuklardaki soğutma özelliği de fark yaratıyor. Sorento’nun geniş bagaj hacmi 1.662 litreye kadar yükseliyor. Akıllı Bagaj Kapağı özelliği ile Hafızalı Bagaj Kapağı özelliği ise sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor. Akıllı park sistemi ile park yapmak sorun olmaktan çıkarken, ASCC radar teknolojisi öndeki araçla aradaki mesafeyi ölçüyor. Dynamax AWD teknolojisine sahip olan KIA Sorento, her yolda maksimum sürüş keyfi yaşatıyor. Yeni Sorento’ndaki en önemli gelişmelerinden birisi 2.0 litre dizel motorda 185 PS güç özelliği. KIA’nın yenilikçi teknolojileriyle üretilen 2.0 CRDI (6 ileri Otomatik) dizel motoru düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Yeni Sorento’lar, 209.900 TL fiyatla yetkili satıcılarda müşterileri bekliyor.

Sportage

Türkiye’de en çok tercih edilen KIA modeli


Modern tasarımlı, yüksek performanslı ve üstün donanımlı model Sportage, Türkiye’de en çok tercih edilen KIA modeli olarak dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü Red Dot ve iF Tasarım ödüllerinin sahibi olan Sportage, pek çok özelliği ile sınıfındaki modellerden ayrılıyor. Geniş panoramik sunroof’u sürücülere yol boyunca gökyüzünü sunuyor. Değişken direksiyon modu, direksiyon sertliğini farklılaştıran Normal, Sport ve Comfort sürüş seçenekleri ile yol keyfinizi artırıyor. Akıllı park sistemi teknolojisi, araca anahtarsız giriş imkanı sağlayan akıllı anahtar, bagaj kapısına entegre geri görüş kamerası, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ile çift bölgeli otomatik klima diğer özellikler arasında yer alıyor. Sportage müşterilere, 72.000 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Rio
Sınıfında öne çıkıyor


KIA ailesinde tasarım ve konforun mükemmel uyumunu temsil eden zengin donanımlı Rio, Euro NCAP değerlendirmesinden 5 yıldız alarak sınıfında öne çıktı. B segmentinde yer alan Rio’da; gökyüzünün güzelliğini görme imkânı veren sunroof, projeksiyon tipi ön farları, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları öne çıkan özellikler olarak dikkat çekiyor. Yağmur sensörü ve bluetooth özellikleri ise sürücülerin konforunu artırıyor. Otomobil severler Rio’ları, 46.000 TL’den başlayan fiyatlarla yetkili satıcılarda bulabilirler.

Picanto
Tasarımı ile ödülleri topladı


Picanto, sınıfından beklenen kompakt görünümünü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiriyor. KIA’nın 1.25L benzinli motoruyla ekonomik bir kullanım sunan A segmentteki temsilcisi olan Picanto, dış tasarımı ile otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF ve Red Dot’a layık görüldü. Picanto, alaşım jantları, krom kapı kolları ve ön ızgarası ile fark yaratıyor. Manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları ise diğer önemli özellikler arasında bulunuyor. Picanto, 46.700 TL fiyatıyla yetkili satıcılarda…

K2500

Ekonomik ve güçlü…


KIA’nın hafif ticari aracı K2500, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motoru ve 6 ileri düz vitesiyle hem ekonomik hem de çok güçlü bir model olarak dikkat çekiyor. Geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesiyle öne çıkan K2500 modeli aynı zaman da dijital saati, elektrikli ön camları ve kliması ile konforu sunarken, ESP (Elektronik Dengeleme Programı) ve üç noktalı emniyet kemeri ile de güvenliği sağlıyor. K2500 modeli, 49.500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33