Yeni SEAT Alhambra

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı izmir42

  • FO-Süper üye
  • *
    • İleti: 11,524
    • Puan +313/-5
    • Cinsiyet:Bay
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin


SEAT’ın geniş ve sportif aileler için ideal modeli olan Yeni Alhambra, yüzde 10’a varan yakıt tasarrufu sağlayan yeni TSI motoru, yeni nesil bilgi ve eğlence sistemleri, konfor ve güvenlik sistemleriyle sınıfındaki iddiasını daha da güçlendiriyor.

SEAT, ürün gamında başlattığı atılımına yeni nesil Alhambra’yla devam ediyor. Bu akıllı ve çok yönlü otomobil, yeni motorları sayesinde hem daha verimli, hem de daha dinamik.
 
Aktif yaşamın ideal ortağı

Yeni Alhambra’nın temelini inovasyon, sürüş keyfi ve güvenlik öğeleri oluşturuyor. Fonksiyonellik, yeni teknolojiler, kalite ve yüksek işçilik standartlarının bir arada sunulduğu Yeni Alhambra, 1.4 lt TSI 150 hp DSG S&S motor ve Style donanım seçeneği ile Türkiye’de 119 bin TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı.

SEAT’ın yeni bağlantı dünyası

Yeni Alhambra, yeni nesil SEAT Easy Connect bilgi-eğlence sistemleriyle birlikte geliyor. Bu sistem içerisinde yüksek çözünürlüklü 6,5” dokunmatik renkli ekran ve sistemin daha hızlı çalışmasını sağlayan en yeni işlemciler yer alıyor.

Daha verimli ve daha performanslı motorlar

Alhambra’nın yeni nesli, tamamen yenilenen benzinli motor seçeneği ile satışa sunuldu. Bu motor, Euro 6 emisyon standartlarını karşılayacak şekilde geliştirilmiş ve turbo şarjlı doğrudan enjeksiyona sahip motor üniteleri ile yüzde 10’a kadar daha yüksek yakıt verimliliğine sahip. 1.4 lt TSI benzinli motor seçeneği 150 hp güç ve 250 Nm tork üretiyor ve DSG çift kavramalı otomatik şanzıman ile geliyor.

Sürücü destek sistemleriyle daha güvenli

İkincil çarpışma fren sistemi, yeni Alhambra’da standart donanım olarak yer alıyor. Gerçekleşen bir kazanın ardından sürücünün artık otomobile müdahale edemeyeceği durumlarda, bu sistem ikinci bir çarpışmayı önlemek amacıyla otomatik olarak fren yapıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi de yeni Alhambra’da standart olarak yer alıyor.

Alhambra’da yeni olarak sunulan opsiyonel özellikler arasında şerit değiştirirken kör noktada bulunan araçlarla ilgili uyarı veren Kör Nokta Tespit Sistemi ve Masaj Özellikli Hafızalı Sürücü Koltuğu bulunuyor. Masaj Özellikli Hafızalı Sürücü Koltuğu uzun mesafeli yolculuklarda konfor düzeyini artırıyor.

Opsiyonel Park Asistanı özelliği park yerine giriş ve çıkış yaparken sürücülere destek sağlıyor. Yorgunluk tespit sistemi sürücünün yorgunluğuna dair işaretleri anlamak için sürüş modelini inceliyor ve gerekli durumlarda mola verilmesi önerisinde bulunuyor.

Tasarımda ince dokunuşlar

Alhambra’nın tasarımı da zarif ve teknolojik dokunuşlarla yenilendi. Kusursuzca tasarlanmış net hatları ile güçlü bir duruş sergilerken, MPV sınıfında pek sık rastlanmayan sportif görünümü ile fark yaratıyor. Ok şeklinde tasarlanan motor kapağı, markanın kendine özgü ızgara ve ön hava girişleriyle SEAT’ın tasarım diline mükemmel bir uyum gösteriyor.

Yeni Alhambra’da, LED teknolojisine sahip yeni arka stop lambaları, yeni jant tasarımları ve ön ızgaraya eklenen yeni marka logosuyla SEAT DNA’sı ön plana çıkarıldı. İç mekanda yeni döşeme renkleri kullanılırken, direksiyonun tasarımında SEAT Leon’dan ilham alındı ve kontrol düğmelerinin bazıları yeniden tasarlandı.

Çok yönlü bir yol arkadaşı

Çok yönlülüğü sayesinde SEAT Alhambra, dinamik, yüksek kaliteli ve hepsinin ötesinde son derece fonksiyonel bir otomobil olarak hayatın tüm alanlarında mükemmel bir yol arkadaşı olmaya aday. Alhambra üç sıra koltuğu ile yedi kişiye kadar oturma kapasitesine sahip. Üstelik ikinci sırada yer alan koltukların tamamına çocuk koltuğu monte edilebiliyor. İkinci ve üçüncü sırada yer alan kolay katlanabilen koltuklar, 2 bin 430 litre bagaj hacmine sahip olacak şekilde tamamen katlanabiliyor. İç mekanda yer alan bir dizi akıllı saklama bölmesi de eşyaların düzenli durmasını sağlarken, opsiyonel panoramik cam tavan da iç mekana hoş bir aydınlık hissi veriyor.


















 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33