Forum Otomobil, Otomobil Forumu

Otomobil Kampanyaları ve Yeni Model Otomobiller => Yeni Model Otomobiller & Otomobil Haberleri => Konuyu başlatan: izmir42 - 25 Ekim 2015, 14:45

Başlık: Yeni Honda Jazz’ın Fiyatı Açıklandı
Gönderen: izmir42 - 25 Ekim 2015, 14:45
Dünyanın dört bir yanında yedi farklı tesiste üretilen Jazz, 1.3 litrelik benzinli motoru, CVT otomatik şanzıman opsiyonu ve üç farklı donanım seçeneğiyle Türkiye’de de satılmaya başlandı.

Yeni Jazz, daha önceki iki neslinde olduğu gibi çok yönlü ve esnek iç hacim özelliklerini sürdürürken, yenilikçi teknoloji ve yakıt ekonomisiyle verimli olmayı başarıyor. Küçük sınıfta cesur tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Jazz gelişmiş güvenlik sistemleriyle standartları belirlemeyi hedefliyor. Honda Jazz'ın uzunluğu önceki nesile göre 95 mm, aks aralığı ise 30 mm artırılırken yeni platformla birlikte gerçekleşen bu boyut artışı daha geniş bir yaşam alanı olarak değerlendirilmiş. Yeni Jazz'da Honda mühendislerinin fonksiyonellik adına sahip oldukları tüm bilgi birikimini kullandıklarını belirten Honda Türkiye Başkanı Hideto Yamasaki, "Bu yılın başında Türkiye'de gerçekleştirilen Autoshow Fuarı'nda Honda'nın beş yeni modeli olacağını söylemiştik. Yenilenen modellerimizi beklendiği gibi birer birer Türkiye'deki müşterilerimize sunmayı sürdürüyoruz.

(http://i.tmgrup.com.tr/otohaber/2015/10/23/499827647693.jpg)

Türkiye'de yüzde 20'lik paya sahip küçük sınıfa Jazz ile geri dönüş yapıyoruz ve Jazz'ın Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de fonksiyonelliği ile otomobilseverler tarafından büyük beğeni kazanacağına inanıyoruz" dedi. Türkiye'de küçük sınıfın yeni gözdelerinden olmayı hedefleyen Jazz'ın giriş seviyesindeki Dream versiyonunda sekiz hava yastığı, araç denge kontrol sistemi (VSA), lastik basınç ikaz sistemi, şehir içi aktif fren sistemi gibi güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor. Yine Dream versiyonunda yer alan standart özellikler arasında 5 inçlik bilgi ekranının yanı sıra direksiyondan kumandalı müzik sistemi, iPod uyumlu USB ve ayrı AUX girişi, dört adet hoparlör, bluetooth telefon kiti, hız sabitleyici, yağmur sensörlü silecekler, start/stop sistemi, sihirli koltuklar,LED gündüz farları ile otomatik açılan farlar ve follow-me-home far özelliği de yer alıyor. Bir üst donanım seçeneği olan Premium'da ise çarpışma uyarı sistemi, şerit takip uyarı sistemi, trafik işareti tanıma sistemi, akıllı hız limitleyici, Honda Connect multimedya sistemi, 7 inç dokunmatik ekran, 2 adet USB girişi, HDMI girişi, ön ve arka park sensörleri, ayarlanabilir ısıtmalı ve otomatik katlanan yan aynalar standart olarak bulunuyor.
Yeni Honda Jazz, Honda'nın Earth Dreams ailesinin bir üyesi olan yeni 1,3 litrelik i-VTEC benzinli motorla satışa sunuldu. Yüksek performans ve verimlilik değerlerine sahip motor, manuel şanzımanın yanı sıra Premium donanım versiyonundan itibaren opsiyonel olarak otomatik CVT otomatik şanzımanla kombine edilebiliyor. Yüksek rijitliğe sahip şasi kadar konforla dinamizmi aynı potada eriten tatlı-sert süspansiyon ve geri bildirimi yüksek direksiyon sistemi de konforlu, dinamik ve güvenli bir sürüşü beraberinde getiren unsurlar olarak öne çıkıyor.

YENİ HONDA JAZZ FİYAT LİSTESİ

Jazz 1.3 Dream 57.650 TL
Jazz 1.3 Premium A/T 65.150 TL
Jazz 1.3 Elegance 66.650 TL
Jazz 1.3 Elegance A/T 69.150 TL
Başlık: Ynt: Yeni Honda Jazz’ın Fiyatı Açıklandı
Gönderen: FO-Admin - 26 Ekim 2015, 09:53
1,3 motorlu araçlara nedense ısınamadım. Hayırlısı artık ne diyelim.
Başlık: Ynt: Yeni Honda Jazz’ın Fiyatı Açıklandı
Gönderen: Hamit - 26 Ekim 2015, 12:25
zevkler tartışılmaz ama bu araca niye bu kadar para verirler anlamam