Cadillac’tan Yeni Bir Efsane: CTS-V Hennessey!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HakanSubeyi

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 1
    • Puan +0/-0
    • Cinsiyet:Bay
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Hakan Subeyi
  • Marka: Fiat
  • Model: Linea
  • Model Yılı: 2014
  • Yakıt Tipi: Motorin
Konuya ezelden beri hakimim aslında. Sürekli olarak araştırıyorum bu tip arabaları. Ülkemize genellikle gelmeyen bu tip arabalar, yıllar sonra 2-3 zengin meraklı sayesinde asfaltlarımıza inebiliyor. Ben bir çok araba gördüm, bindim ama bu arabaya 1 gün sürmek için 2014 linea mı karşılığında verebilirim, o kadar hasta oldum arabaya.



Son model bir araca sahip olabilirsiniz. Konforlu, son teknoloji ile donatılmış, ışıl ışıl lüks bir otomobile. Ama yine de bu arabanız dikkat çekmeyebilir. Çünkü malumunuz, artık hemen hemen her köşede lüks bir arabaya rastlamak olası bir durum. Ama aynı şeyi, bazı markalar için söyleyebilmemiz pek de mümkün değil. Hele ki bu marka, Cadillac’sa…

Amerika Birleşik Devletleri’nin gözbebeği marka, 1902 yılında üretim hayatına başladı. Başarılı kariyerinde birçok otomobille gönüllere taht kurmayı başardı. Kurucusunun ismini taşıyan marka, özellikle bir dönem klasik araba tutkunlarının vazgeçilmeziydi. Klasik arabalar, popülerliğini korumaya devam etse de şirket gelişen dünyaya kayıtsız kalmayarak; yeni son model spor araçlar da tasarlamayı ihmal etmedi.

Cadillac hayranları, bugün yine sizler için oldukça ilgi çekici bir yazı hazırladık. Haberimizin konusunda ise dünyaca ünlü Cadillac markasının piyasaya sunacağı Cadillac CTS-V Hennessey modeli yer alıyor. Dilerseniz bu modele daha yakından göz atalım.

İşte karşınızda Cadillac’ın son gözdesi CTS-V Hennessey:

Cadillac CTS-V Hennessey

250.000 Dolar



Ünlü Cadillac CTS-V serisi, markanın üretmiş olduğu en güçlü motora sahip ve en yüksek performanslı araç serilerinden bir tanesidir. Daha çok üst sınıf insanlara hitap eden otomobil, 640 beygir gücüne sahip olup 855 Nm tork üretebilmektedir. Bununla birlikte bu modelde spor otomobil ve binek otomobil olmak üzere, iki ayrı araç özeliklerinin bir araya getirildiği de biliniyor. Zira araç hem oldukça konforlu bir sürüş niteliğine sahipken hem de yüksek performansıyla adeta bir yarış otomobili gibi yolların tozunu attırıyor.



Yeni bir 6.2 litrelik V-8 motora sahip olan araç, bu sayede tork gücünü arttırarak, BMW’nin M serisinin 4.4 litrelik V-8 ikiz motorundan ve Mercedes-Benz’in 5.5 litrelik V-8 ikiz turbosundan bile daha fazla performans gösteriyor. Aynı zamanda iç ve dış tasarımı da oldukça göz alıcı olan otomobilin hem şık hem lüks hem de güçlü bir motora sahip ayrıcalıklı bir otomobil arayışında olan kişiler için, öncelikli olarak tercih edilecek bir araç niteliği taşıyacağını düşünüyoruz.



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33