Forum Otomobil, Otomobil Forumu

Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı => Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler => Konuyu başlatan: oraz - 08 Ekim 2015, 13:29

Başlık: isi gostergesi tam ortada durmuyor az yukarida sabit kaliyor
Gönderen: oraz - 08 Ekim 2015, 13:29
Araba toyota camry 1996 model. Isi bazen isi gostergesi normal seviyede ortaya yakin bir seviyede duruyor bazen ise ortadan yukarida duruyor hic inmiyor. Neden olabilir.? Simdiden Turkmenistandan tesekkur ediyorum lutfen cevaplayin.
Başlık: Ynt: isi gostergesi tam ortada durmuyor az yukarida sabit kaliyor
Gönderen: Emrahpmk - 08 Ekim 2015, 13:39
öncelikle forum kuralları gereği kendinizi tanıtmanız gerekmektedir. ayrıca konunun yeri http://www.forumotomobil.com/forum/teknikmekanik-problemler-ve-cozumler/
ilgili bölümdür. probleminiz aslında bence problem değil. tam ortada diye tabir ettiğiniz yer aracın göstergedeki 90 dereceye denk gelen yer diye tahmin ediyorum. genellikle o yaşlardaki araçlarda 95 derece termostat bulunur buda biraz daha yukarısında fanın devreye girdiğini göstermektedir. buda normaldir. hararetin kırmızı bölgenin bir altındaki cizgiye kadar gelmesi durumu normal değildir. göstergenin resmini çekip koymanız durumunda daha detaylı bilgi verebiliriz.
Başlık: Ynt: isi gostergesi tam ortada durmuyor az yukarida sabit kaliyor
Gönderen: izmir42 - 08 Ekim 2015, 17:49
Konu uygun bölüme taşınmıştır. Lütfen konuyu açtığınız yere dikkat ediniz. Şimdi Kendinizi tanıtınız bölümüne doğru konuyu açıp kendinizi tanıtabilirmisiniz ?