Sevgili arkadaşlar, havaların soğuması ile birlikte balık mevsimide açıldı. Belki başka yerlerdede bu şekilde pişirenler vardır ama bu tarifi kendi damak zevkime göre hazırladım. Lezzeti mükemmel oldu.
Malzemeler
4 Adet Çipura
1 Adet kuru soğan
1 Adet havuç
100 gram tereyağı
Hazırlanışı
4 Adet çipura temizlendikten sonra yanlardan 1,5 cm derinliğinde kesik atılır ve bu kesiklerin içerisine silme tereyağı doldurulur. Daha sonra halkalar şeklinde doğranmış kuru soğan ve havuç, Çipura'ların karın bölgesine doldurulur. Fındık büyüklüğünde birkaç parça tereyağı balıkların arasına borcam üzerine atılır.
Daha önceden 200C
o'de ısıtılmış fırının orta rafına yerleştirilir. Balıklar çıtır kıvama gelene kadar fırında kızartılır. Fırından çıkarılan Çipuralar bir müddet hafif soğutulur. Sonra servis edilir. Çipuraların yanına mor soğan, sumak ve domates ile süslenmiş bir salata ile eşlik edebilir veya bol yeşillikli bir salata yapabilirsiniz.
Afiyet olsun
Fırından canlı yayın
İşte fotoğraflar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş YapUploaded with Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Kayıt Ol yada
Giriş Yap