GönderenKonu: KAŞAR PEYNİRLİ FIRINDA MAKARNA  (Okunma sayısı 672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışıefedesign

  • Konya Sorumlusu
  • ******
  • İleti: 1,566

  • Üye'ye 50 defa
    Teşekkür Edildi

  • Puan +49/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Ad Soyad: Mehmet Niyazi ALADAĞ
    • Doğum Yılınız: 1989
    • Marka: Mitsubishi
    • Model: Lancer 1.5 INVITE
    • Model Yılı: 2009
    • Yakıt Tipi: Benzin
    KAŞAR PEYNİRLİ FIRINDA MAKARNA
    « : 27 Ocak 2015, 14:03:44 »

    MALZEMELER

    1 paket Kalem (Penne) makarna
    3 yumurta
    1 su bardagi lor/beyaz peynir
    1 su bardagi kasar peyniri, rendelenmis
    1 su bardagi sut
    1 cay kasigi karabiber
    1 cay kasigi kekik
    1 cay kasigi pul biber (istege bagli)
    ½ su bardagi maydanoz, ince dogranmis (istege bagli)
    1 tatli kasigi tuz

    YAPILIŞI

    Kalem makarnayi paketin uzerindeki talimatlara gore tuzlu suda yaklasik 8-10 dakika haslayin.
    Suyunu suzun ve soguk su altindan gecirin.
    Genis bir kasede yumurtalari cirpin.
    Kasar peynirin yarisini ( ½ su bardagi) en sonunda uzerine koymak uzere ayirin.
    Geri kalan butun malzemeleri cirptiginiz yumurta ile karistirin.
    Bu karisimi haslanmis makarnaya ilave edin.
    Nazikce harmanlayin ve yaglanmis borcam ya da firin tepsisine bosaltin.
    Ayirdiginiz kasar peyniri uzerine serpin.
    Onceden isitilmis 200 C (400 F) firinda uzeri kizarana dek yaklasik 30-40 dakika pisirin.
    Sicak servis yapin.

    AFIYET OLSUN


    Dünyanın En Büyük Haber Alma Teşkilatının Adı DEDİKODU'dur...



     



    HideMyAss.com

    Kiev Kiralık Ev
    Otomobil Teknik Terimler Sözlüğügarantiliarabam.com.tr