Forumotomobil > Genel Anketler
Sedan mı? Hatchback mi? Hangisi daha iyi?
(1/16) > >>
FO-Admin:
Sayın Forumotomobil üyeleri, sizce hatchback otomobil mi? Yoksa sedan otomobil mi daha iyi? Eğer hatchback iyi diyorsanız sebeplerini, yada sedan diyorsanız sebeplerini öğrenmek amacıyla bu konuda sizlerin fikrini öğrenmek istiyoruz. Ayrıca ankete katılmayı unutmayınız.

Hatchback Otomobil tipine bir örnek                             Sedan Otomobil tipine bir örnek
 
Mutlu:
Bu aslında bagaj kullanımı ile ilgili bir konu.Çoğunlukla hatchback lerin bagaj hacmi daha iyi.Ama bazen sedanda bu konuda iyi olabilir.Aile ne kalabalıksa veya ne kadar yük taşınıyorsa ona göre karar vermek lazım.Ama benim gönlüm hatchback ten yana.
Hamit:
tamamen kişiye ve ihtiyaca bağlı.ben hb tercih ederim gözüme daha hoş gelir.arada sedan olsun isterim eşyalar sığmaz çünkü.bazende iki kapı olsun isterim spor ve hırçın  :cilgin: :cilgin: :cilgin:

pikap istediğim zamanlarda olmuştur  :yandan: :yandan: :yandan:
FO-Admin:
Hatchback otomobillerin tamamında bagaj kapasitesi o kadarda iyi değil. Diyeceğim ama bazen dev gibi sedan otomobillerin bile bagajını açınca insan hayal kırıklığına uğruyor.

Esasen HB otomobili sırf park yeri bulma bakımından kısa boyundan dolayı bir avantaj olarak görüyorum.
Hamit:
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapHatchback otomobillerin tamamında bagaj kapasitesi o kadarda iyi değil. Diyeceğim ama bazen dev gibi sedan otomobillerin bile bagajını açınca insan hayal kırıklığına uğruyor.

Esasen HB otomobili sırf park yeri bulma bakımından kısa boyundan dolayı bir avantaj olarak görüyorum.

--- Alıntı sonu ---
bagajı küçük parça eşya için kullanıyorsanız sedan iyidir fakat birçok sedan hb aracın taşıdığı büyük parça eşyayı taşıyama.tecrübeyle sabittir....
Navigasyon
Mesajlar
Sonraki Sayfa
Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

Tam sürüme git