Forum Otomobil, Otomobil Forumu

ForumOtomobil Sosyal Bölümler => Otomobil Dışı Konular => Anma Günleri => Konuyu başlatan: FO-Admin - 08 Mart 2019, 10:17

Başlık: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - 2019
Gönderen: FO-Admin - 08 Mart 2019, 10:17
Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Önce eli öpülesi anaların, sonra bacılarımızın ve eşlerimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Dünya hayatının mimarı kadınlardır. Bu dünyayı Cennet'ten bir köşeye çevirebilecek veya Cehennem'e çevirebilecek potansiyel de kadınların elindedir.

Düşünün ki, bir kadın öfke, kin ve nefretle yetiştirsin evlatlarını. O zaman bir Cehennem olmaz mıydı bu dünya? Allah nasıl bir merhamet işlemiş ki yüreklerine, kendisi acından ölür de, aç komaz evlatlarını. Evladı vefasız olsa bile, asla beddua etmez. Der ki analar, 7 dağın ardında olsun, canı sağolsun.

Bu tip özel günlerin, kapitalizmin aleti olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat şöyle bir gerçekte var ki, insanlar bu özel günler olmasa kıymetlisinin varlığına alıştıktan sonra hatırlamayacak.

Diyeceğim şu ki; anneniz, ablanız, kardeşiniz, eşiniz, çocuklarınız, yakınlarınız... 1 Dakika sonrasında başımıza ne geleceği belirsiz şu yalan dünya da, kucaklayın doya doya.

Kadınlar günü kutlu olsun.