0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatı Bana Özel Fiyat gece görüşlü kamerası kablo tesisatı işçilik double hepsi toplam 450 tl200 verdim 250 de ay basında vericem tamponuda söle yükliyim sonra tam arkadanda cekerim abi
abi solda olursa dengeyi zor kurarsın saçma olmuş biraz sol tarafta bence
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapürün bu walla 1000 liraya falan gerek yok yani bu model malesef bana olmuyor cegiz benım arac olanlar bu şekilde:) Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapürün bu walla 1000 liraya falan gerek yok yani
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapürün bu walla 1000 liraya falan gerek yok yani Fiyat gerçekten güzelmiş. Bende kamera mevcutta böyle bir double arıyordum...Bütçeye pek yük getirmeyecek...
Sıkıntı yok Uğur.Zaten arabayı yaparken ileride Adnan Hocamız ola ki double din taktırır.Biz çerçeveyi geniş tutalım demişler.Onun için orayı boş bırakmışlar.Sen eşya gözü zannediyorsun Zaten Elantra da eşya konulabilecek bir sürü gizli yer var
Tamam Sorarım Teşekkrler Kardeşim