Forum Otomobil

Otomobiller => OPEL => Markalara Göre Otomobiller => Astra => Konuyu başlatan: northwest - 28 Haziran 2014, 01:57:05

Başlık: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: northwest - 28 Haziran 2014, 01:57:05
http://www.youtube.com/watch?v=Ul8eMEVJ5e4
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: Yönetim - 28 Haziran 2014, 02:12:56
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
http://www.youtube.com/watch?v=Ul8eMEVJ5e4

Normalde kaydetmek istediğimiz kanalın butonuna basılı tutunca direkt kaydetmiyor mu? Her kanal için ayrı ayrı uğraşmak mı gerekiyor Mehmet? Bu arada paylaşım için teşekkürler. +1
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: northwest - 28 Haziran 2014, 02:15:42
malesef abi isteğimiz numaraya basınca o numaradaki kayıtlı frekansı açıyor
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: Yönetim - 28 Haziran 2014, 02:16:40
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
malesef abi isteğimiz numaraya basınca o numaradaki kayıtlı frekansı açıyor

O zaman bu paylaşımın bilmeyenlerin işine çok yarayacaktır.
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: northwest - 28 Haziran 2014, 02:17:32
videoda dediğim gibi 1 saat aradım bulamadım kılavuzda
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: Yönetim - 28 Haziran 2014, 09:53:23
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
videoda dediğim gibi 1 saat aradım bulamadım kılavuzda

Bulmuşsun sonunda :)
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: northwest - 28 Haziran 2014, 12:42:53
Evet abi
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: Ny42 - 27 Mayıs 2019, 15:51:57
Arkadaşlar epey zaman olmuş ama aynı dertten bende muzdaribim. Videolar açılmıyor yardımcı olabilecek birisi var mı?
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: izmir42 - 28 Mayıs 2019, 13:38:16
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Arkadaşlar epey zaman olmuş ama aynı dertten bende muzdaribim. Videolar açılmıyor yardımcı olabilecek birisi var mı?
Buyrun yardımcı olayım.
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: Yönetim - 28 Mayıs 2019, 14:14:49
Radyo kanallarını nasıl kaydettiğini sormuş. Uzun zaman olmuş. Bende hatırlamıyorum.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Arkadaşlar epey zaman olmuş ama aynı dertten bende muzdaribim. Videolar açılmıyor yardımcı olabilecek birisi var mı?
Buyrun yardımcı olayım.
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: izmir42 - 28 Mayıs 2019, 14:25:15
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Radyo kanallarını nasıl kaydettiğini sormuş. Uzun zaman olmuş. Bende hatırlamıyorum.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Arkadaşlar epey zaman olmuş ama aynı dertten bende muzdaribim. Videolar açılmıyor yardımcı olabilecek birisi var mı?
Buyrun yardımcı olayım.
Teybi, radyo moduna alıyoruz kaydetmek istediğimiz firekansa geliyoruz. Ardından kardetmek istediğimiz tuşa uzunca basıyoruz. Misal 106.0Fm için 4 numaralı tuşa uzun basıyoruz.
Başlık: Ynt: Astra H Radyo Frekans Kaydetme
Gönderen: Yönetim - 28 Mayıs 2019, 14:43:55
Öyle olmuyormuş işte.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Radyo kanallarını nasıl kaydettiğini sormuş. Uzun zaman olmuş. Bende hatırlamıyorum.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Arkadaşlar epey zaman olmuş ama aynı dertten bende muzdaribim. Videolar açılmıyor yardımcı olabilecek birisi var mı?
Buyrun yardımcı olayım.
Teybi, radyo moduna alıyoruz kaydetmek istediğimiz firekansa geliyoruz. Ardından kardetmek istediğimiz tuşa uzunca basıyoruz. Misal 106.0Fm için 4 numaralı tuşa uzun basıyoruz.