Cryptotab İle Bitcoin Kasıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efedesign

  • FO-Usta Üye
  • *
    • İleti: 1,326
    • Puan +49/-0
    • Cinsiyet:Bay
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mehmet Niyazi ALADAĞ
  • Marka: Peugeot
  • Model: 301 Active 1.6 Hdi
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin
CryptoTab İle Bitcoin Madenciliği Nasıl Yapılır?
CryptoTab nedir? Bitcoin Nasıl kazanılır? Nasıl Çalışır? Ücretli midir? Crytotab Browser Ödeme gerçekleştiriyor mu? Lütfen bu soruların cevabını merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Crytotab Browser Nedir?
CrytptoTab Browser, isminden de anlaşıldığı üzere Google Chrome, Microsoft Edge gibi bir tarayıcı. Farkı bu tarayıcıda bitcoin kasıyorsunuz. Yine google hesabınız ile hesap açmanız , favori sitelerinizi taşımanıza şifrelerini kontrol etmenize imkan sağlıyor. Üstelik oldukça kendi arayüzü ile sizlere kolaylık sağlıyor.

Kazanmaya başlamak için öncelikle aşağıdaki linkten programı indir.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap

CryptoTab Browser Nasıl Çalışıyor?


CryptoTab Browser bir tarayıcıdan farksız. Yine internette gezip işlemlerinizi aynı kolaylıkta yapabiliyorsunuz. Yerleşik madencilik algoritması sayesinde, siz sayfalarda gezerken o oldukça hızlı yapısı ile arka planda size Bitcoin üretir. Biriken Bitcoinlerinizi istediğiniz cüzdana çekebiliyorsunuz. Gönderim süresi 3 iş günü olarak söylense de 1 iş gününde gerçekleşmekte.

CrytoTab Browser Güvenilir midir?
CryptoTab Browser dünya üzerinde 2 milyondan fazla kullanıcısı olan bir tarayıcıdır. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk , yada kötüye kullanım ile ilgili bir haber yada duyum olmamıştır. Uygulama Google Chrome tarayıcısına mining algoritması entegre edip piyasaya sunmuştur. Herhangi bir kimlik bilgisi , özel belge bilgi istememektedir. Google hesabınız ile açacağınız oturum ile yönetebilirsiniz. Yine de güven konusunda problem yaşamaya devam ederseniz yapmanız gereken, bu uygulama için bir gmail hesabı açıp onunla oturum açmanızdır.

CryptoTab Browser Ödeme Yapıyor mu?
CryptoTab Browser, dünyaca ünlü bir tarayıcı olması ile beraber ödeme konusunda da oldukça başarılı bir uygulamadır. En az çekim tutarı 0.00001 Bitcoindir. Hesabınızda yeterli bakiye bulunduğu her koşulda çekim gerçekleştirebilirsiniz.

CryptoTab Browser İle Ne Kadar Kazanırım?


CryptoTab Browser ile ne kadar kazanabileceğinizi siz belirliyorsunuz. Günlük standart tarayıcı ile gerçekleştirdiğiniz işlemleri uygulama ile yaptığınızda ortalama 50–60 ₺ gibi bir geliriniz olur aylık. Ama sürekli açık bırakmanız durumunda bu rakamı çok fazla yukarıya çekebileceğiniz gibi , bu tarayıcıyı arkadaşlarınıza ve çevrenize önerdiğiniz de onların kazandığı BTC den de kazanç elde edersiniz. Üstelik sisteme dahil ettiğiniz üyelerden sonra sizin üretim hızınızda yükselir, bu nedenle daha fazla Bitcoin Üretimi yapabilirsiniz. Sistemde 10. Derinliğinize kadar olan üyelerden gelir elde edersiniz.



Sisteme 5 kişi dahil ettiğinizde ve onlarında 5 kişi dahil etmesini istediğinizde 10. derinlikle beraber aylık kazancınız gittikçe artıyor. Oldukça basit ve ücretsiz olan bu uygulama ile bunu gerçekleştirmek oldukça kolay. Dilerseniz uygulamanın Mobil uygulamasını da indirebilir, bilgisayarınızın olmadığı yerlerde Cep telefonunuz, veya Tabletiniz ile de kazanmaya devam edebilirsiniz.

Bitcoin Kasmak için adımlar
1. Önce tarayıcımızı indiriyoruz.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap

2. Sonra tarayıcımızı açıp google hesabımızla giriş yapıyoruz.
3. Bilgisayarınızı yormayacak şekilde bir kasma seviyesi seçiyoruz (program sadece işlemciyi kullanır ekran kartı kullanmaz)
4. Sonra arkadaşlarımızı davet etmeye başlıyoruz. Referans linkini yollamanız ve arkadaşınızın bu link üzerinden programı indirmesi gerekmektedir. Ne kadar çok davet o kadar çok seviye atlamanızı sağlar ve arkadaşlarınızdan bonus bitcoin kazanırsınız.
Dünyanın En Büyük Haber Alma Teşkilatının Adı DEDİKODU'dur...




 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33