Forumotomobil > Forum Genel Duyurular
ForumOtomobil Tanıtım ürünleri - Sticker-Kartvizit-Broşür-Bayrak-Branda-Çıkartma
<< < (2/22) > >>
FO-Admin:
Herşey forumotomobil için :) Bu sabah saat 05.00 te Adem Uğur ile başladı heyecan. Sabah ilk iş Adem'in yeni aldığı navigasyon cihazını denedik, sonra ver elini terminal :) Malzemeleri aldık, oradan çorbacıya gittik. Çorbamızı içtik, beklerken yan cama bir sticker yapıştırıp denedik :) Sonra sucuklu ve kaşarlı tostlarımızı yedik bir güzel :) Bugün inanılmaz hareketli bir gündü. hele paketler yerinden kalkmıyordu :) Otobüsün muavinine çok güldük, adamdaki ifade şu :)
-Abi ne var bunların içinde yerinden kalkmıyor :D :D :D

Transpalete yükledik, Adem arabayı kapı önüne çekti. ... Malzemeler bagaja sığmadı... Arka koltuğada yükledik... Öğlen Emrah kardeşim ziyaretime geldi... Birer soda içtik soğuk soğuk :) sonra Emrah gitti, bende Yasin'in yanına geçtim. Motor yağını bujilerini değiştirdik :) Sonrada ben AVM lere gittim. Alışveriş için ama oralardada 200 tane broşür dağıttım :)

Yalan yok, yorulduk ama deydi :)

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapUğur abi almandan mercedeside forumumuz adına kabul edebilecegmizi söyleseydin almış ucuza mersoyu dolanıyor :D

--- Alıntı sonu ---
Umur Akkurt:
Zaman bol oldumu aslında keyifli işlr bunalr yanınızda olmak istrdim herşeyi uzakdan izliyoruz sadece.
Y.E.P.:
Tabi ulaştırırım abi...  :)

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapTuraç ayıp ettin. Zaten sana göndereceğim. Kenan kardeşimede sen ulaştırırmısın lütfen?

Ayrıca beğendiğine çok sevindim kardeşim sağol  :kucakla:

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapAman Allahım! Kaptan süper olmuş bunlar... Eline Cebine sağlık!!! Her birinden istiyorum... Hele o bayrak! O 3'lünün 1 tanesi Mersin'in küserim valla!!! Kartvizit dahil hepsinden istiyorum!!!

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
FO-Admin:
Kardeş, yanımızda olmak için bekleme! Gel beraber zaman geçirelim! Bırak perde raylarını falan... Buluşma var haftaya... Al anneyi babayı gel... Tamam mı? Biz bir aileyiz, bunu unutma kardeşim  :cicek:

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapZaman bol oldumu aslında keyifli işlr bunalr yanınızda olmak istrdim herşeyi uzakdan izliyoruz sadece.

--- Alıntı sonu ---
FO-Admin:
Adem'in doğumgünüydü :( Unuttuk
Navigasyon
Mesajlar
Sonraki Sayfa
Önceki Sayfa
Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

Tam sürüme git