Forumotomobil > Forum Genel Duyurular

ForumOtomobil Tanıtım ürünleri - Sticker-Kartvizit-Broşür-Bayrak-Branda-Çıkartma

(1/22) > >>

FO-Admin:
Sevgili arkadaşlar, forumotomobil.com 'un
Sticker, Kartvizit, Broşür, Çıkartma, Branda ve Flama 'ları hazır. İşte bugün matbaadan gelen ürünler ve ilk dağıtımlarımız. Bugün ayrıca birde Alman bir gezgin ile tanıştım. Adı Heinrich, kendisine forumumuzu anlattım. Ülkesine döndüğünde forumumuzu ziyaret edeceğini ve üye olacağını söyledi. Stickerlarımızdan birkaç tane verdim. Bir tanesini hemen aracına yapıştırdı. Ülke ülke geziyorlarmış. Dilim döndüğünce forumumuzdan bahsettim kendisine. Broşürde yazanların anlamını sordu anlattım. Özellikle barbekü olayına bayıldı :) :D :D

Ayrıca sticker ve broşürlerden, defterlerden esnafada dağıttık. Fotoğraflarda göreceksiniz, dükkan camlarına uyguladılar. Kanki Ali nin GSI sinede uygulama yaptık :) Bugün AVM lerde alışveriş için dolaştım. Yaklaşık 200 adet dağıttım bile :) Bugün sabah 5 Ten bu yana bana yardımcı olan, güzel insanlara ayrıca teşekkür ederim. Adem ve Yasin nöbetleşe benimleydiler bugün. Hatta öğlen arasında Emrah kardeşim bile geldi :)



























Ve bugün gelen tanıtım ürünlerimiz...


































FO-Admin:
Evet be kardeşim... Hakkını ödeyemem doğrusu Allah razı olsun!

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapÇoşmuşsun Uğur sermişsin malzemeleri hey maşallah maşallah :-3 :-3 :-3 :-3 :-3 tam takım yeni gördüm halbuki yarım gün benim arabada gezdi bunlar  :D :D :D

--- Alıntı sonu ---

Y.E.P.:
Aman Allahım! Kaptan süper olmuş bunlar... Eline Cebine sağlık!!! Her birinden istiyorum... Hele o bayrak! O 3'lünün 1 tanesi Mersin'in küserim valla!!! Kartvizit dahil hepsinden istiyorum!!!

Umur Akkurt:
Uğur abi almandan mercedeside forumumuz adına kabul edebilecegmizi söyleseydin almış ucuza mersoyu dolanıyor :D

FO-Admin:
Turaç ayıp ettin. Zaten sana göndereceğim. Kenan kardeşimede sen ulaştırırmısın lütfen?

Ayrıca beğendiğine çok sevindim kardeşim sağol  :kucakla:

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapAman Allahım! Kaptan süper olmuş bunlar... Eline Cebine sağlık!!! Her birinden istiyorum... Hele o bayrak! O 3'lünün 1 tanesi Mersin'in küserim valla!!! Kartvizit dahil hepsinden istiyorum!!!

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Tam sürüme git