Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı > Güvenli Sürüş Teknikleri ve Tavsiyeler

Araba sürmek

(1/4) > >>

yasinbedir34:
S.a oncelikle ben 17 yasinda bi kardesinizim araba surmeye yeni yeni basliyorum ilk surdugum araba doblo oldu ondan sonra scirocco surdum ama bu arabalari hep bos yerlerde surdum ve doblo haric cogu otm vites idi. Simdi eylulde bi gonul meselem var ablasini falan gezdiricem beni araba suruyor biliyorlar ya Q7 yada 5.20 gibi bir makine kiralayacagiz gibi duruyor malum bunlar uzun ve buyuk araclar ben stop fln ettirmiyorum ama tek yapamadigim sey sokaklardan donemiyorum surtcek gibi hissediyorum saga sola bu arabalari surerken nasi kendimi ayarlayabilirim tecrubeli abilerimden yardim istiyorum simdiden tesekkurler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FO-Admin:
Nişanlanıyor musun?

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapS.a oncelikle ben 17 yasinda bi kardesinizim araba surmeye yeni yeni basliyorum ilk surdugum araba doblo oldu ondan sonra scirocco surdum ama bu arabalari hep bos yerlerde surdum ve doblo haric cogu otm vites idi. Simdi eylulde bi gonul meselem var ablasini falan gezdiricem beni araba suruyor biliyorlar ya Q7 yada 5.20 gibi bir makine kiralayacagiz gibi duruyor malum bunlar uzun ve buyuk araclar ben stop fln ettirmiyorum ama tek yapamadigim sey sokaklardan donemiyorum surtcek gibi hissediyorum saga sola bu arabalari surerken nasi kendimi ayarlayabilirim tecrubeli abilerimden yardim istiyorum simdiden tesekkurler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



--- Alıntı sonu ---

izmir42:
Kardeşim şunu bil. Seni gördüklerin açıdan kaynaklı uzaktakini yakında gibi görüyorsun. Kullana kullana tamponun nerede bittiğini kestireceksin.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

northwest:
ehliyetin varmı kardeşim yoksa boş yerlerdemi geziceksin

Y.E.P.:
henüz 17 yaşında olduğuna göre no driver license   :D Bak kardeşim bu işler tehlikeli işler kızın ablasını niye gezdiriyorsun onu anlamadım. araç kiralayacaz demişsin yaşınız tutuyormu kiralamaya. Dikkatli ol ehliyeti aldıktan sonra istersen gemi kirala. yanlış iş yapma başın yanmasın

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Tam sürüme git