Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı > Güvenli Sürüş Teknikleri ve Tavsiyeler

Şoförlük için ehliyet yeterli mi?

(1/4) > >>

FO-Admin:
Şoförlük için ehliyet yeterli mi?

Forum sakinlerinin bu konuda yazacak çok şeyi olduğunu tahmin ediyorum. Araç kullanabilmek için sadece ehliyet yeterli mi? Yoksa gerçek bir şoför (sürücü) olmak için başka unsurlar da gerekli mi?

Örneğin trafikte araç kullanırken, araç park ederken, sağa sola dönüşlerde, okul, hastane, kavşak, alt ve üst geçitlere yaklaşırken nasıl davranmak lazım?

Çevrenizde gördüğünüz olumlu ve olumsuz örneklerle veya başınıza gelen bir olayı anlatarak paylaşabilirsiniz. Kim bilir, burada yazılan olumsuzlukları dikkate alıp kendine çeki düzen veren 1 kişiyi bile topluma kazandırsak ne mutlu bize.

cakmakmehmet2001:
Ben her zaman saygıyla yol verenlerdenim. yol verince kaybedecek birşeyimiz yok..şehir içindeyiz çif yönlü caddede giderken yol kenarına park eden araçlar yüzünden yol tek şerite düşmüş. ben girdim yola karşıdan gelen araba gözlerini sıkıp benden önce davranıp şeridime girmeye çalıştı. ve doğal olarak araçlarımız karşı karşıya durduk. ee noldu şimdi sen geri geri git yolu aç ben gideyim diyo. gelde böyle saygısız adamlara kızma. 2 saniye bekleyip ben geçeyim 2 saniye sonra sen geç kardeşim. direksiyonun başına geçen saygısını sevgisini bir kenara bırakıp araç kullanıyor. durum böyle olunca kaybedecek çok şeyimiz var.

Emre Sever:
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapŞoförlük için ehliyet kesinlikle yeterli değil.Arabayı ehliyet sürmez çünkü.Bireyde yeteri kadar özgüven ve deneyim bulunmalıdır.

--- Alıntı sonu ---

Aynen bende bunu diyorum işte arabayı ehliyet sürmez :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sinan__:
SAYGI, DENEYİM , DİKKAT. Ehliyet kesinlikle yeterli değil. Bol tecrübe gerekli.

izmir42:
Ehliyet, güven, sağlık, düzgün psikoloji ve tecrübe ;)

Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Tam sürüme git