Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı > Hayalimdeki otomobil tasarımı
Böyle Uçan Araçlar Hayalimde
(1/6) > >>
efedesign:
Zamanında çocukluğumda Jetgiller vardı uçar araçları vardı evine kadar uçarak girerdi araçlarıyla benim hayalimde bu şekilde mediven çıkmadan asansörle uğraşmadan uçmak ve evime konmak :)

FO-Admin:
Uçan arabalar iyi olur :) ama evimizde rahat uyuyabilir miyiz onu tam kestiremedim bir an. Bu arabalarla ne hırsızlıklar yapılır :D düşünsenize akşam evde otururken camdan Tofaş Şahin kanatlar ruhsata işli, camdan girmiş  :siritan: :siritan: :siritan: :siritan:
efedesign:
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapUçan arabalar iyi olur :) ama evimizde rahat uyuyabilir miyiz onu tam kestiremedim bir an. Bu arabalarla ne hırsızlıklar yapılır :D düşünsenize akşam evde otururken camdan Tofaş Şahin kanatlar ruhsata işli, camdan girmiş  :siritan: :siritan: :siritan: :siritan:

--- Alıntı sonu ---

 :siritan: :siritan: :siritan: :siritan:

Kanatlar ruhsata işli koptum hahahaah  :siritan: :siritan: :siritan:
alis_09:
Hahaha doğru diyon abi giriverir valla, oturdun televizyon izliyon karşırdan ışıklar geliveriyo üstüne üstüne, kazalarında önüne geçemezsin yanlarken eve giriverir bunlar :)
FO-Admin:
Havada yanlama sanatı ilk bizde olur zaten. Dümeni (direksiyonu) kırıp, kontak kapatıp haaa :D hahahhahahahahhhaahah
Yalnız uçan araba ile abarth egsoz nasıl olur onu düşünüyorum :D :D gök yüzünde meteor gibi gezer bunlar :D :D hahahhahahahahahaha

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapHahaha doğru diyon abi giriverir valla, oturdun televizyon izliyon karşırdan ışıklar geliveriyo üstüne üstüne, kazalarında önüne geçemezsin yanlarken eve giriverir bunlar :)

--- Alıntı sonu ---
Navigasyon
Mesajlar
Sonraki Sayfa
Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

Tam sürüme git