0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cümleten hayırlı günler. Nasılsınız arkadaslar?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten hayırlı günler. Nasılsınız arkadaslar?İyiym abi sen ? Moralim bozuldu dün arabayı sabit dubalara sürttüm iz kalmış..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten hayırlı günler. Nasılsınız arkadaslar?İyiym abi sen ? Moralim bozuldu dün arabayı sabit dubalara sürttüm iz kalmış..Geçmiş olsun
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten hayırlı günler. Nasılsınız arkadaslar?İyiym abi sen ? Moralim bozuldu dün arabayı sabit dubalara sürttüm iz kalmış..Geçmiş olsunSağol abi önemli değilde siyahta iz kalıyo sorun orda. Siyah alanın bundan sonra...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten hayırlı günler. Nasılsınız arkadaslar?Hamdolsun Tamer, yorucu günler başladı. Sezona hızlı girdik. Sende durumlar nasıl?
Son dk. Zeki Alasya vefat etmiş. Detaylar gelsin konuyu açıcağım.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Benim aracın 1.6 sını buldum.. 112 binde fiyatıda uygun.. Dobloyu satıp onu mu alsak napsak... Aklım karıştı. Araçta çelik jant ve tesisat var..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim aracın 1.6 sını buldum.. 112 binde fiyatıda uygun.. Dobloyu satıp onu mu alsak napsak... Aklım karıştı. Araçta çelik jant ve tesisat var..Senin arabaya müşteri varsa, hemen upgrade et derim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraç bu abi kaza boya değişen hasar kaydı yokmuş en son 28500 diyor.. Adamın tanıdığı biriyle görüştüm 2500 lira değerinde tesisat var diyor ama tam olarak ne marka öğrenemedim..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim aracın 1.6 sını buldum.. 112 binde fiyatıda uygun.. Dobloyu satıp onu mu alsak napsak... Aklım karıştı. Araçta çelik jant ve tesisat var..Senin arabaya müşteri varsa, hemen upgrade et derim
günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları herkese