0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
günaydın arkadaşlar .Geçmiş olsun abi
abı msjını yenı gordum kusura bakma işler hafifledi dedigim anda yine iş cıkardılar dönüs daha belli degil abi secim bizide vurdu tarihler birazdaha ileri atıldı hayırlısı artık sanada gecmiş olsun abi neyin var
temizlikten sonra en nefret ettiğim hadise vuku bulmuş.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaptemizlikten sonra en nefret ettiğim hadise vuku bulmuş.Ben sağ geldiğime şükrediyom.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaptemizlikten sonra en nefret ettiğim hadise vuku bulmuş.Ben sağ geldiğime şükrediyom.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Durum baya ciddi anlaşılan
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaptemizlikten sonra en nefret ettiğim hadise vuku bulmuş.Ben sağ geldiğime şükrediyom.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Durum baya ciddi anlaşılanHabere düşmesini bkliyorum. İstersen sadece fotığraflardan oluşan konu açayım facede paylaşılanlardan.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Az biraz ders molasıZenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.