0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın hayırlı işler.Günaydın abi.
Günaydın hayırlı işler.
Bazen forumotomobile en çok ben giriyorum gibi geliyor.K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYalnız değilsin Cümleten günaydın, hayırlı Cumalar.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBazen forumotomobile en çok ben giriyorum gibi geliyor.K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiGünaydın.Evet bide sen varsın abi.Hatta bazen düşünüyorum niye ben bu kadar çok cevap yaziyorum bu kadar geç cevap geliyo diye sanırım çok tezcanlıyım.K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız değilsin Cümleten günaydın, hayırlı Cumalar.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBazen forumotomobile en çok ben giriyorum gibi geliyor.K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malatya dan selamınaleyküm.. Güzelim Türkiyemi gezmeye devam ediyoruz.. Buradan önce Sivas Şarkışlanın Kavak köyünde idim.