0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pc sağlammış o zaman valla [emoji7]Sent from my iPhone using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yappc sağlammış o zaman valla [emoji7]Sent from my iPhone using Tapatalki7 işlemci var ama ekran kartına sağlam Asus'tur kendisi. Fakat boşu boşuna hoparlörleri taşıdım. Biraz dinlenmem lazım 2 gündür çok yoruldum, yarında maraton var. Herkese iyi geceler.Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yappc sağlammış o zaman valla [emoji7]Sent from my iPhone using Tapatalki7 işlemci var ama ekran kartına sağlam Asus'tur kendisi. Fakat boşu boşuna hoparlörleri taşıdım. Biraz dinlenmem lazım 2 gündür çok yoruldum, yarında maraton var. Herkese iyi geceler.Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildiİyi geceler. Varmı düğünde mini buluşma? Yada düğünde foruma sürpriz?Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Pes 13 Ensari,MustafaEfsane kapismalar.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın arkadaşlar
Günaydın [emoji6] ZEN cihazımdan gönderildi
Baba oğul araba yıkadık. Koltuklar idare eder dışı güzel oldu.. Çocuklarınıza vakit ayırıp onlarla bişeyler yapın Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.