0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi cadde var orda sel oluyo cok yagmur yagarsa. Kuzen makarasina mi dedi bilmiyorum ama cikip gidecem bakmaya. 170 km yol bosuna gidersem buyuk ayip etmis olacak. O degil.git bak diyorum bakmiyo cok fena sinirlendimSent from my GT-I9060 using Tapatalk
O degil benim arac zaten 850 kilo falan bi de omzuma bile gelmiyo boyu. Oyle bisey olsa alir goturur direk.Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Babami aradim baktirmis arabaya sorun yokmus. Oluyomus demek ki Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
O degil benim arac zaten 850 kilo falan bi de omzuma bile gelmiyo boyu. Oyle bisey olsa alir goturur direk. Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Valla abi kuzen iyi bi firca yiyecekti gider ayak Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Abi arabayi pislik goturuyo yapistiramadim daha.. yurusun bi de yikayip stickerlayacamSent from my GT-I9060 using Tapatalk
Kesinlikle kendi yapımımdır Ne olursa olsun İnadına Alman
Abi takım tutar gibi marka tutmucaksın. Arabanın hakkını vereceksin kötü yönlerinide iyi yönlernide belirteceksin.. Kötüse kötü iyise iyi..
Birgün Japon direksiyonunda görmeyeyim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKesinlikle kendi yapımımdır Ne olursa olsun İnadına Alman
Yok abim görmezsin, Hüseyin beni bilir ben iyi yanını da kötü yanını da söylerim her zaman Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Birgün Japon direksiyonunda görmeyeyim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKesinlikle kendi yapımımdır Ne olursa olsun İnadına Alman