0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTelefonu almaya gittim 20 iş günü içinde yedek parça temin edememişler. Yeni cihaz verilmesi için ürün iyade formu verdiler. Neyse gittim Teknosaya ürünün sıfırı üretimiyor dediler. Para iyadesi yapacaklar. Onuda yarın hallediceğim çek yada karta iyade yapacaklar. Geldi sıra bütçe ayarlayıp ürün beğenmeye Ozaman Asus Zenfone II ellerinden öper Şuan 5 kuruş param yok. Bakalım babayamı abiyemi iş düşer bilemiyorum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTelefonu almaya gittim 20 iş günü içinde yedek parça temin edememişler. Yeni cihaz verilmesi için ürün iyade formu verdiler. Neyse gittim Teknosaya ürünün sıfırı üretimiyor dediler. Para iyadesi yapacaklar. Onuda yarın hallediceğim çek yada karta iyade yapacaklar. Geldi sıra bütçe ayarlayıp ürün beğenmeye Ozaman Asus Zenfone II ellerinden öper
Telefonu almaya gittim 20 iş günü içinde yedek parça temin edememişler. Yeni cihaz verilmesi için ürün iyade formu verdiler. Neyse gittim Teknosaya ürünün sıfırı üretimiyor dediler. Para iyadesi yapacaklar. Onuda yarın hallediceğim çek yada karta iyade yapacaklar. Geldi sıra bütçe ayarlayıp ürün beğenmeye
Bugün Telefonu Vatan Bilgisayara götürdüm müşteri hizmetlerinin olduğu bölüme teslim ettim... Sonunda verebildim
Gunaydin izmir de yağmur yağıyor 2 gündürHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kargo bekliyorum hala gelmedi hepsiburadan
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGunaydin izmir de yağmur yağıyor 2 gündürHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHTC kokuları geliyor Hüseyin
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGunaydin izmir de yağmur yağıyor 2 gündürHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHTC kokuları geliyor Hüseyin Hatice o hatice HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankarada Kızılay da uygun fiyatli. Temiz aile oteli lazim. Tavsiye edebileceginiz varmi.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi