0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
samsung grand noe plus
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAnkarada Kızılay da uygun fiyatli. Temiz aile oteli lazim. Tavsiye edebileceginiz varmi.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBARCELO ANKARA ATİNEL gecelik çift kişi 250-300 TL
Ankarada Kızılay da uygun fiyatli. Temiz aile oteli lazim. Tavsiye edebileceginiz varmi.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAnkarada Kızılay da uygun fiyatli. Temiz aile oteli lazim. Tavsiye edebileceginiz varmi.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBARCELO ANKARA ATİNEL gecelik çift kişi 250-300 TLBildiginiz biryermi abi. Daha uyguna biryer yokmudur. 300 tl vermektense 100 150 tl gaz yakar afyona gidip gelmek daha mantikli sankiLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yonetim abi Gmk bulvari 16/8 kizilay. Adresi ile sezenler caddesi no 11 sıhhıye. Adreslerini biliyormusunuz. Haritadan konum gosterebilirmisiniz.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYonetim abi Gmk bulvari 16/8 kizilay. Adresi ile sezenler caddesi no 11 sıhhıye. Adreslerini biliyormusunuz. Haritadan konum gosterebilirmisiniz.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMaps ten bakabilirsin ama Hüseyin haklı. Neden kızılay?Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYonetim abi Gmk bulvari 16/8 kizilay. Adresi ile sezenler caddesi no 11 sıhhıye. Adreslerini biliyormusunuz. Haritadan konum gosterebilirmisiniz.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMaps ten bakabilirsin ama Hüseyin haklı. Neden kızılay?Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildiKurs yerine yakin abiLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın sabahın köründe teknosa aradı. "Yaptığınız alışveriş ten memnun musunuz" diye. 0dan 10a kadar puan vermemi istediler bende bastım sıfırı. Bu saatte ararsanız alırsınız sıfırı dedim.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi