0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı akşamlar.Kış artık tam geldi.Dikkat edelim
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum. İşinden çıkma üzere olanlara, yolda evine varmak için can atanlara, evinde rahat rahat kumandası elinde akşam yemeği için hazırlanan sofrayı süzenlere Merhaba...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHerkese hayırlı akşamlar diliyorum. İşinden çıkma üzere olanlara, yolda evine varmak için can atanlara, evinde rahat rahat kumandası elinde akşam yemeği için hazırlanan sofrayı süzenlere Merhaba...Merhaba Mustafa Merhaba abi, alıntı yaptığına göre sen hangi sınıfta yer alıyorsun. Gerçi sizin oralarda akşam ya da sabah trafiği gibi deyimler olmuyordur o yüzden sen kumandalı yemeği bekleyenler sınıfındasın..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHerkese hayırlı akşamlar diliyorum. İşinden çıkma üzere olanlara, yolda evine varmak için can atanlara, evinde rahat rahat kumandası elinde akşam yemeği için hazırlanan sofrayı süzenlere Merhaba...Merhaba Mustafa