0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamun aleyküm
Istanbulda tanidik herhangi bir yedek parcaci var mi arkadaslar? Sent from my iPhone using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapIstanbulda tanidik herhangi bir yedek parcaci var mi arkadaslar? Sent from my iPhone using TapatalkAdresi biliyorsun MustafaAsus Zenfone 6 - TapatalkAbi aklima geldi de telefon resetlenince numarasini kaybettim dukkani da devredip adres degistirdi yeni adresi bilmiyom
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapIstanbulda tanidik herhangi bir yedek parcaci var mi arkadaslar? Sent from my iPhone using TapatalkAdresi biliyorsun MustafaAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Pazar bitti. Pazertesi sendromu başladı... Asus Zenfone 6 - Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPazar bitti. Pazertesi sendromu başladı... Asus Zenfone 6 - TapatalkRapor bitti mi yoksa
Insallah hadi bakalim bekliyorum konuyu Sent from my iPhone using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapInsallah hadi bakalim bekliyorum konuyu Sent from my iPhone using TapatalkBunlar zalım seyid beni istanbuldan gönderip ertesi gün buluşma yapiyolar.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUzun sürecek biraz bu hafta içi veya hafta sonu oluştururum [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapInsallah hadi bakalim bekliyorum konuyu Sent from my iPhone using TapatalkHiç Hesapta yoktu... Yani en azından benim haberim yoktu abiLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapInsallah hadi bakalim bekliyorum konuyu Sent from my iPhone using TapatalkBunlar zalım seyid beni istanbuldan gönderip ertesi gün buluşma yapiyolar.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Yap işte konuyu bekletme bizi la [emoji1] Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Uzun sürecek biraz bu hafta içi veya hafta sonu oluştururum [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapInsallah hadi bakalim bekliyorum konuyu Sent from my iPhone using TapatalkHiç Hesapta yoktu... Yani en azından benim haberim yoktu abiLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapInsallah hadi bakalim bekliyorum konuyu Sent from my iPhone using TapatalkBunlar zalım seyid beni istanbuldan gönderip ertesi gün buluşma yapiyolar.Asus Zenfone 2'den gönderildi.