0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAhiret sorusu gibi soru soruyorlar. Buna takılıyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNasıl yani?Abi sınav soruları çok zordu insan nasıl cevaplicagini şaşırıyor.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAhiret sorusu gibi soru soruyorlar. Buna takılıyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNasıl yani?
Ahiret sorusu gibi soru soruyorlar. Buna takılıyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAhiret sorusu gibi soru soruyorlar. Buna takılıyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNasıl yani?Abi sınav soruları çok zordu insan nasıl cevaplicagini şaşırıyor.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKoşarak okula yetişerek 100 soruluk sinava girdim bugün.
evet abi şuan hava kapatmaya başladı yağmur geliyor
abi daha önce bahsetmiştim kendimiz iş yeri açaçağız diye o proje pazartesi hayata geçiyor inşallah her şey hazır
Hayırlı tatiller HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı tatiller HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOkul kapandı mı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı tatiller HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOkul kapandı mı?Sınav haftası hafta sonundan öyle dedim HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi