0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın...günaydın melih nasılsın? kiloluyum abi sen nasılsın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın...günaydın melih nasılsın?
günaydın...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın...günaydın melih nasılsın? kiloluyum abi sen nasılsın bir dirhem et bin ayıp örtermiş sıkıntı yapma kuzu çevirmeye devam doğru diyonda biz o etleri örtemiyoz gömlek giyince karşıma kimse oturamıyo dugme fırlar diye
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın...günaydın melih nasılsın? kiloluyum abi sen nasılsın bir dirhem et bin ayıp örtermiş sıkıntı yapma kuzu çevirmeye devam
Günaydınlar herkese kilolulara 2 kere günaydın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydınlar herkese kilolulara 2 kere günaydın hahah eyvallah alicanım Memnunum ben kilolarımla sabah rejime girmiştim az önce 1 porsyon karaköy gömdüm kendime geldim yeminle gözümün önü açıldı perdeler kalktı...
Al benden de o kadar Hüseyin. Sabah sabah tempo yüksek. Bayram öncesi teslim edilecek işler...