0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi akşamlar biz Adana da kısa kollu ile dolaşıyoruz daha 😃LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amin. Bu asker uğurlama bayağı koydu 10-12 yıllık arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi
Selamın aleyküm.. Aklıma gelen başıma geldi.. Akşam üzer beş sularında aracı arkadaşın evinin önünden almak için çalıştırdım motora kedi girmiş katır kütür bişi etti araba sonra miyavlama sesleri falan duydum hemen stop ettim kontağı. Kedi kaçtı gitti inşallah birşey olmamıştır kediye. Bende arabaya birşey olmadı diyerekten gideyim dedim direksiyon dönmeyince anladım olayı v kayışı atmış yerinden takamadık kayışı kaskodan çekici çağırdık sanayiye çektik.. Araç şuan sanayide özel servisin kapısında yatıyor....
Geçmiş olsun. Bizimde enişte kafasını yarmış 7 den beri koşturuyoruzHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizede geçmiş olsun. Nasıl yarmış kafayı?Cümleten Hayırlı Cumalar. Hayırlı işler.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGeçmiş olsun. Bizimde enişte kafasını yarmış 7 den beri koşturuyoruzHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın arkadaşlar polatlı sivrihisar yolculuğu başladıAvea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi