0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Hayırlı işler. Allah kaza bela vermesin.Hayırdır? Ne oldu? Kameranın merceğinde sıkıntı mı var?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı hafta sonları. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen benim başıma geliyor. ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTeşekkürler abi. Merdivenleri çıkarken düşürdüm. 1. Kamera çalışıyor. 2. Kamerayı test edemedim onun önü asıl darbe alan yer. Garantiye verdik bekliyor. Bu arada nişan hazırlıkları son gaz devam ediyor..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın. Hayırlı işler. Allah kaza bela vermesin.Hayırdır? Ne oldu? Kameranın merceğinde sıkıntı mı var?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı hafta sonları. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen benim başıma geliyor. ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı hafta sonları. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen benim başıma geliyor. ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun. Bu telefonuda yeni almıştın. Başına gelmeyen kalmadı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Hayırlı işler. Allah kaza bela vermesin.Hayırdır? Ne oldu? Kameranın merceğinde sıkıntı mı var?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı hafta sonları. Pişmiş tavuğun başına gelmeyen benim başıma geliyor. ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTeşekkürler abi. Merdivenleri çıkarken düşürdüm. 1. Kamera çalışıyor. 2. Kamerayı test edemedim onun önü asıl darbe alan yer. Garantiye verdik bekliyor. Bu arada nişan hazırlıkları son gaz devam ediyor..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı günler.İstanbul'da hava çok basık.Yağmur fırtına ve dolu bekleniyor.Bu arada telefon tutucu önerilerinizi bekliyorum.
hüseyin manyetik tutucuyu tavsiye etmişti. bu arada hava durumu haberlerinde sigorta şirketleri uyarıda bulundu. arabalarınızı kapalı garaja koyun. şiddetli dolu yağışı var dediler.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı günler.İstanbul'da hava çok basık.Yağmur fırtına ve dolu bekleniyor.Bu arada telefon tutucu önerilerinizi bekliyorum.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphüseyin manyetik tutucuyu tavsiye etmişti. bu arada hava durumu haberlerinde sigorta şirketleri uyarıda bulundu. arabalarınızı kapalı garaja koyun. şiddetli dolu yağışı var dediler.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı günler.İstanbul'da hava çok basık.Yağmur fırtına ve dolu bekleniyor.Bu arada telefon tutucu önerilerinizi bekliyorum.n11 sitesinden almak istiyorum da.Ücretsiz kargo fırsatı da var bazılarında.Baktım ama karar veremedim hangisi iyidir diye.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphüseyin manyetik tutucuyu tavsiye etmişti. bu arada hava durumu haberlerinde sigorta şirketleri uyarıda bulundu. arabalarınızı kapalı garaja koyun. şiddetli dolu yağışı var dediler.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı günler.İstanbul'da hava çok basık.Yağmur fırtına ve dolu bekleniyor.Bu arada telefon tutucu önerilerinizi bekliyorum.n11 sitesinden almak istiyorum da.Ücretsiz kargo fırsatı da var bazılarında.Baktım ama karar veremedim hangisi iyidir diye.Ben bakıp sana dönecektim unuttum. 1 saate tavsiye ile birlikte burdayımHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi benim kullandığım ürün bunun aynısı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFarklı versiyoyonu var kafası oynuyormuş. Ama kullanmadım. Yorumları okuyabilirsinLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAma mıknatısına güvenemiyorsan bu tarz bir üründe var. Bu ürünün şöyle bir dez avantajını gördüm yandan kavradığı için ses açma-kısma ve güç düğmelerine basıyor.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNot: Tüm ürünler havalandırma menfezine uygun modeller.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi benim kullandığım ürün bunun aynısı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFarklı versiyoyonu var kafası oynuyormuş. Ama kullanmadım. Yorumları okuyabilirsinLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAma mıknatısına güvenemiyorsan bu tarz bir üründe var. Bu ürünün şöyle bir dez avantajını gördüm yandan kavradığı için ses açma-kısma ve güç düğmelerine basıyor.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNot: Tüm ürünler havalandırma menfezine uygun modeller.Çok teşekkür ederim.Seçenek fazla olunca kararsız kalmıştım.Nedense mıknatıslı olanlara pek güvenemiyorum.Herhalde son linkteki ürünü seçeceğim.Bu site kapıda ödeme imkanı sunuyor mu?