0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSabahın dokuzunda aile dostuna kahvaltıya mı gidilir beya? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi hiç anlamıyorum arkadaş insan pazar pazar kafa dinleyerek rahat rahat kahvaltı yapmak ister. Adet haline geldi beraber kahvaltı yapmak. Bizide sabah sabah kaldırıp bilmem nereye kahvaltıya götürdüler A.Z.H.A.
Sabahın dokuzunda aile dostuna kahvaltıya mı gidilir beya? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSabahın dokuzunda aile dostuna kahvaltıya mı gidilir beya? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi hiç anlamıyorum arkadaş insan pazar pazar kafa dinleyerek rahat rahat kahvaltı yapmak ister. Adet haline geldi beraber kahvaltı yapmak. Bizide sabah sabah kaldırıp bilmem nereye kahvaltıya götürdüler A.Z.H.A.Gittiğimiz insanlar akrabalarımızdan daha yakın yoksa basardım isyanı Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabayı bi temizlemişim iç dış bağaj içini yetleştrdim parfüm lazım ama detarjan kokuyo klku koymayı unutmuşuz.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Çıkar tabi ehliyet olsa inerdim yanına Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuda herşeyiyle açıklıcağım. Temizlik yapmayı bekledim bide yarın okula gidiyim inceleyim iyiyce Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKonuda herşeyiyle açıklıcağım. Temizlik yapmayı bekledim bide yarın okula gidiyim inceleyim iyiyce Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Havan batsın kara kuzu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇıkar tabi ehliyet olsa inerdim yanına Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAz kaldı! 11 Ay az daha sabret
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇıkar tabi ehliyet olsa inerdim yanına Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAz kaldı! 11 Ay az daha sabret Geçer mi be abi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇıkar tabi ehliyet olsa inerdim yanına Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAz kaldı! 11 Ay az daha sabret Geçer mi be abi Duyanda kaçak sürmüyo sanar..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇıkar tabi ehliyet olsa inerdim yanına Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAz kaldı! 11 Ay az daha sabret Geçer mi be abi Duyanda kaçak sürmüyo sanar..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Kim ben kaçamak sürmek yok öyle birşey Abi tek başına aracı alıp roll'e kalkamadıktan sonra ben ona araba sürmek demem