0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSabahın köründe dedem kaldırdı maaş çekcez diye postahaneye. Ama görceniz dedeler nineler nasılda cana geliyor maaş diyince hepsi sıraya girmiş. Otobüste olsa ölüyom yer ver.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi. Ulen Hüseyin sen emekli olunca görürüm ben seniTamam tamam bişey demedim Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSabahın köründe dedem kaldırdı maaş çekcez diye postahaneye. Ama görceniz dedeler nineler nasılda cana geliyor maaş diyince hepsi sıraya girmiş. Otobüste olsa ölüyom yer ver.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi. Ulen Hüseyin sen emekli olunca görürüm ben seni
Sabahın köründe dedem kaldırdı maaş çekcez diye postahaneye. Ama görceniz dedeler nineler nasılda cana geliyor maaş diyince hepsi sıraya girmiş. Otobüste olsa ölüyom yer ver.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorun yok benim için manuele devam Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Manual forever Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Alıcan o vites topuzunu eline sallıcan ohh miss.. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorun yok benim için manuele devam Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Manual forever Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Sorun yok benim için manuele devam Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorun yok benim için manuele devam Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Manual forever Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Alıcan o vites topuzunu eline sallıcan ohh miss.. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Abi bir yorumda bulunucam ban yermiyim ?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorun yok benim için manuele devam Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Manual forever Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Alıcan o vites topuzunu eline sallıcan ohh miss.. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Abi bir yorumda bulunucam ban yermiyim ? Zaten ben bunu okuyunca saatin geç olduğunu ve artık uyku vaktinin çoktaaan geldiğini farkederek iyi geceler dedim
kaçıp canını kurtaracaksın başka çare yok yoksa adam vites mites derken zıvanadan çıkacaktı
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkaçıp canını kurtaracaksın başka çare yok yoksa adam vites mites derken zıvanadan çıkacaktı forumun açılışına gece 12 den sonra +18 uyarısı koymalımı acaba
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkaçıp canını kurtaracaksın başka çare yok yoksa adam vites mites derken zıvanadan çıkacaktı forumun açılışına gece 12 den sonra +18 uyarısı koymalımı acaba Bence senin hazırladığın godfather caps'ini koysak yeter
Konya'lıyı kızdırma bak. Yoksa o plakayı sana yedirecek demedi deme
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKonya'lıyı kızdırma bak. Yoksa o plakayı sana yedirecek demedi deme Gitsin kumda oynasın , çakma konyalı
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKonya'lıyı kızdırma bak. Yoksa o plakayı sana yedirecek demedi deme Gitsin kumda oynasın , çakma konyalı Allah yarattı demem döverim seni Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKonya'lıyı kızdırma bak. Yoksa o plakayı sana yedirecek demedi deme Gitsin kumda oynasın , çakma konyalı Allah yarattı demem döverim seni Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi. Bırakın gelsin
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKonya'lıyı kızdırma bak. Yoksa o plakayı sana yedirecek demedi deme Gitsin kumda oynasın , çakma konyalı Allah yarattı demem döverim seni Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi. Bırakın gelsin Hani attığın harita vardı. Evinizi işaretlemiştin valla gelirim.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.