0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsettigin köpek bumu?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFotoğrafları gezerken denk geldim tam 1 sene önce 30 martta bize gelmişti mecburen 1 gece dükkanda tutmuştuk bütün gece cırcır susmamış zaman ne kadar hızlı geçiyorBirbirimizi ilk görüşümüz Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Fotoğrafları gezerken denk geldim tam 1 sene önce 30 martta bize gelmişti mecburen 1 gece dükkanda tutmuştuk bütün gece cırcır susmamış zaman ne kadar hızlı geçiyorBirbirimizi ilk görüşümüz
Var abide yanımda yok eve gidince atıyım Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVar abide yanımda yok eve gidince atıyım Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İsmi köşe yastığı mı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah yardımcın olsun kardeş.
Hayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
UyumluAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUyumluAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Batileriyle alakalı
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah yardımcın olsun kardeş.Amin abi teşekkür ederim iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Başarıcaksın inşallah:)Sonucu bekliyoruz.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah yardımcın olsun kardeş.Amin abi teşekkür ederim iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Speaking Turkish or English? WTF Dude?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.