0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorma dönüş yolunda sıkıntıdan patladım ne trafik var debriyaj ayarla gaz ver fren boşa al... ayak tabanlarım yandı..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Acayip kötü gelecek sonuç.Stresten mi oldu bilmiyorum ama Türkçe soruları hep çelişkili geldi, çok zor bitirdim.Matematik 5-6 tane çözdüm.Sosyal de idare eder.
Sorma dönüş yolunda sıkıntıdan patladım ne trafik var debriyaj ayarla gaz ver fren boşa al... ayak tabanlarım yandı..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
iyi geceler.
Bir insanın uyku düzeni ancak Benim kadar hassas olur cumartesi fazla uydum diye dün gece 3 kadar yatağın içinde dönüp durdum haliyle bu sabahta uyanamadım :kizgin:Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın. Hayırlı işlerAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAleykümselam hayırlı işler.Müdür kahve var buyur
Aleykümselam hayırlı işler.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAleykümselam hayırlı işler.Müdür kahve var buyur O nasıl kahve öyle Gazlı kahve müdür bey
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAleykümselam hayırlı işler.Müdür kahve var buyur O nasıl kahve öyle
günaydın FO AİLESİ