0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu şanslı vatandaş benim arkadaşım murat ilbay vay arkadaşGT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
evet abiGT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşın lastik patlamış bijon anahtarı krikosu yoktu aldım gittim olmadı. Büyerden 4 lü anahtar bulduk açamadık.. lastikçiye gittik benim arabayla. Siz yavaş yavaş o halde gelin ben oraya gidersem canınızı yakarım öğrenci adamlarsınz dedi.. yorulduk değmedide canım sıkıldı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Fiat tipo anladigim kadariyla araba.Bende kırik olan saplamayi degistirdim haci.
Arkadaşın lastik patlamış bijon anahtarı krikosu yoktu aldım gittim olmadı. Büyerden 4 lü anahtar bulduk açamadık.. lastikçiye gittik benim arabayla. Siz yavaş yavaş o halde gelin ben oraya gidersem canınızı yakarım öğrenci adamlarsınz dedi.. yorulduk değmedide canım sıkıldı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşın lastik patlamış bijon anahtarı krikosu yoktu aldım gittim olmadı. Büyerden 4 lü anahtar bulduk açamadık.. lastikçiye gittik benim arabayla. Siz yavaş yavaş o halde gelin ben oraya gidersem canınızı yakarım öğrenci adamlarsınz dedi.. yorulduk değmedide canım sıkıldı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Fiat tipo anladigim kadariyla araba.Bende kırik olan saplamayi degistirdim haci.Aynen sökülmüyo sıkışmış Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Üstüne çıkıp ziplayinca ya kıriliyor ya cikiyor tecrubeyle sabit
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşın lastik patlamış bijon anahtarı krikosu yoktu aldım gittim olmadı. Büyerden 4 lü anahtar bulduk açamadık.. lastikçiye gittik benim arabayla. Siz yavaş yavaş o halde gelin ben oraya gidersem canınızı yakarım öğrenci adamlarsınz dedi.. yorulduk değmedide canım sıkıldı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Fiat tipo anladigim kadariyla araba.Bende kırik olan saplamayi degistirdim haci.Aynen sökülmüyo sıkışmış Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Ford focus 1,8 tdci lar nasıldır ?bilgi sahibi olan var mi?
Ya performans nasil artirilir diye baslik qcacam nereye acayim bilemedim bi yardim herkese kazasiz belasiz yolculuklar
Tamamdirherkese kazasiz belasiz yolculuklar