0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayrola? boya badana işleri mi?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap hayrola? boya badana işleri mi?Evet Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap hayrola? boya badana işleri mi?Evet Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Kolay gelsin. Bu yıl sanırım bizde de boya işi çıkacak. Ramazan'dan sonra bende girerim bu işlere.
Bu evin hali nedir artık böyle? kolay gelsin patron allah yardımcın olsun. zor iş zor... neyse en azından taşınmıyorsun ona şükret
Yazlıklar çıktı kabanlar kaldırıldı.. Dün çocukluk arkadaşlarıma gittim. Komşusu kilo almışın sen önceden belli değildi, Yaşını göstermeye başlamışın dedi mutlu oldum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYazlıklar çıktı kabanlar kaldırıldı.. Dün çocukluk arkadaşlarıma gittim. Komşusu kilo almışın sen önceden belli değildi, Yaşını göstermeye başlamışın dedi mutlu oldum Aman kilo alma, kilo vermek almaktan daha zor
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYazlıklar çıktı kabanlar kaldırıldı.. Dün çocukluk arkadaşlarıma gittim. Komşusu kilo almışın sen önceden belli değildi, Yaşını göstermeye başlamışın dedi mutlu oldum Aman kilo alma, kilo vermek almaktan daha zorSen beni canlı kanlı görmedin. Bi Melih abiye sor Hüseyin nasıl diye