0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGittim sandınız değil mi ? Uğur Abi artık bana kıl oluyor heralde Bizim bahçe geniş Anlamadım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGittim sandınız değil mi ? Uğur Abi artık bana kıl oluyor heralde Bizim bahçe geniş
Gittim sandınız değil mi ? Uğur Abi artık bana kıl oluyor heralde
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGittim sandınız değil mi ? Uğur Abi artık bana kıl oluyor heralde Bizim bahçe geniş Anlamadım Bahçe geniş diyorum, döve döve turlatırız seni. Bir yere de gidemezsin.
hayrılı günler hayırlı sabahlar.....
Arkadaşlar bir header yapıyım dedim. 5 dk. bu kadar
Bu arada emeğiniz için teşekkürler.
GünaydınSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Maşallah iyi uyumuşsun Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydınSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah iyi uyumuşsun Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydınSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Abi dün sabahtan biliyon erken kalkmıştım. Otogara koştur. Eve gel okula git yemek ye Alican abiyi uğurla Mustafa abiyle görüş okula git ordan derkn koşturmaca çoktu. Bugün annmde yok sessiz ev ortamı Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.