0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın Türkiyem...Gökgürültülü ve sağnak yağışlı bir denizli sabahından hepinize hayırlı sabahlar...
günaydın arkadaşlar
Afet olmaz inşallah. Dışarısı tam gezilecek hava... Yağmurluğu çekip temiz havada yürümek var şimdiLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın Türkiyem...Gökgürültülü ve sağnak yağışlı bir denizli sabahından hepinize hayırlı sabahlar...Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın arkadaşlar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAfet olmaz inşallah. Dışarısı tam gezilecek hava... Yağmurluğu çekip temiz havada yürümek var şimdiLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın Türkiyem...Gökgürültülü ve sağnak yağışlı bir denizli sabahından hepinize hayırlı sabahlar...Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın arkadaşlarNasip olursa yarın Ankara sokaklarında bi ıslanayım diyorum...HacıBayram da da bir vakit namaz kılayım inşaAllah..Yemek nerede denk gelir bilinmez..
Nasip...Havanın durumuna göre değişir gibime geliyor....
İnşaAllah.Dediğim gibi duruma göre değişir.Ama ben de görüşme taraftarıyım,her ne kadar size sıkıntı olsa da...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapİnşaAllah.Dediğim gibi duruma göre değişir.Ama ben de görüşme taraftarıyım,her ne kadar size sıkıntı olsa da... Tek sıkıntı zamanlama Akşam trafiği 1 saatimizi yiyor malum. Ama imkanları zorlayacağız hocam
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapİnşaAllah.Dediğim gibi duruma göre değişir.Ama ben de görüşme taraftarıyım,her ne kadar size sıkıntı olsa da... Tek sıkıntı zamanlama Akşam trafiği 1 saatimizi yiyor malum. Ama imkanları zorlayacağız hocam Gece saat 22:30 ve 00:15 otobüsü var dönüş için.Hala karar verebilmiş değilim..
22:30 'a alsanız 21:30 da ayrılmamız gerekir.En erken saat 19:30'da buluşabilsek, bize en fazla 2 saat zaman kalır. Terminale gidişi metro ile hesaplarsak anca yeter hocam. Ona göre biletinizi ayarlarsınız. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapİnşaAllah.Dediğim gibi duruma göre değişir.Ama ben de görüşme taraftarıyım,her ne kadar size sıkıntı olsa da... Tek sıkıntı zamanlama Akşam trafiği 1 saatimizi yiyor malum. Ama imkanları zorlayacağız hocam Gece saat 22:30 ve 00:15 otobüsü var dönüş için.Hala karar verebilmiş değilim..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap22:30 'a alsanız 21:30 da ayrılmamız gerekir.En erken saat 19:30'da buluşabilsek, bize en fazla 2 saat zaman kalır. Terminale gidişi metro ile hesaplarsak anca yeter hocam. Ona göre biletinizi ayarlarsınız. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapİnşaAllah.Dediğim gibi duruma göre değişir.Ama ben de görüşme taraftarıyım,her ne kadar size sıkıntı olsa da... Tek sıkıntı zamanlama Akşam trafiği 1 saatimizi yiyor malum. Ama imkanları zorlayacağız hocam Gece saat 22:30 ve 00:15 otobüsü var dönüş için.Hala karar verebilmiş değilim.. 23:59 a bileti aldık bakalım.Hayırlısı olsun...Bi buluşma ayarlarsın artık..
Siz siz olun uyuyan bi Berat'ı korkutarak yada kulağının dine girip bağırarak uyandırmayın..