0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarın yol görünüyor hadi hayırlısı.K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rot balans yapildi havalar ayarlandi.Akis korugu degisti en once.Arabanin gidişi degisti
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapRot balans yapildi havalar ayarlandi.Akis korugu degisti en once.Arabanin gidişi degisti Yolculuk saat kaçta başlıyor?Abi sanayide iş uzun sürdü plansız iş olduğu için öğle sıcağinda çıktım.Saat 13:17 civariydi.İlk molamı adapazarinda verdim, sonra tamgaz devam ikinci molami kütahya tarafında verdim.Kütahyadan sonra yorucu bi yol başladi virajlar yol çalismalari falan.Uşak tarafına vardigimda ikindi serinliği vardı, serinlikten midir yoksa hava basıncından midir bilemedim Uşak yollarinda çok iyi bi çekiş aldım arabadan.Gündüz rampalar şişiyordu sanki araba Uşaktaki çekişe göre.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapRot balans yapildi havalar ayarlandi.Akis korugu degisti en once.Arabanin gidişi degisti Yolculuk saat kaçta başlıyor?
günaydın arkadaşlar