0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu aralar hiç yapmadığım bişeyi yapmaya başladım
Gunaydin herkeseSent from my GT-I9060 using Tapatalk
Yok abi dukkani acmaya gidiyorum Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi dukkani acmaya gidiyorum Sent from my GT-I9060 using TapatalkMaşallah Bu arada sticker'lar ne oldu?Elimde abi ama su aralar firsatim olmadi takmaya. Araba tekrar yurur hale gelsin yikayip yapistirip fotograflayacamSent from my GT-I9060 using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi dukkani acmaya gidiyorum Sent from my GT-I9060 using TapatalkMaşallah Bu arada sticker'lar ne oldu?
Sorun yok abi bunu almamdaki asil etkenlerden biri motorunun cok basit olmasi. Cok rahat ogrenebilirim. Daha once pek kaput alti islem yapmadim ama bu aracta hemen ariza tespit yaptim ve parcayi cikardim. Diger parcalara da baktim da 1 2 ay motoru gozlemlesem plan projeyle motoru kendim indirip takabilirim belki. Bilirsin merakliyimdir Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Abi kendi lift makinemizi mi yapsak yeni proje olarak benim aklima bi kac sey gelmedi degil Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi kendi lift makinemizi mi yapsak yeni proje olarak benim aklima bi kac sey gelmedi degil Sent from my GT-I9060 using TapatalkGaraj varsa hiç düşünme derim.Yok iste abi olsa coktaaaaaan yapmistim seneye yaz icin birkac proje var aklimda ama olur mu olmaz mi bilmem..Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi kendi lift makinemizi mi yapsak yeni proje olarak benim aklima bi kac sey gelmedi degil Sent from my GT-I9060 using TapatalkGaraj varsa hiç düşünme derim.
Günaydın. Çalışan kardeşlerime hayırlı işler dilerim.Hüseyin hayırdır? Nedir o başladığın şey?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu aralar hiç yapmadığım bişeyi yapmaya başladım
Ahh Hüseyin ahh onu ben hep yapıyorum broom broom broom
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBeyler ebay e uye olan var mi aramizda ?Sent from my GT-I9060 using TapatalkBişeyler mi getirmek istiyorsun Seyid ?[emoji2]Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Beyler ebay e uye olan var mi aramizda ?Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Telefonum serviste olduğu için bu bayram mesaj&arama felan yapamadım. En içten dileklerimle bayramınızı kutluyorum. Seviliyosunuz..