0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahaha mouse'un pil kapağı kayıp Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildiAhahaha
Hahahahaha mouse'un pil kapağı kayıp Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oo abi kolay gelsin gene format işleri Bizdede 2 tane var formatlancak gönderiyim hallet Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Sabahlar olmasin Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Kur beğenirsen haber ver abi.Benim makinelerden biri 8.1 biri 7 şuandaAsus Zenfone 2'den gönderildi.
Saolasin.. arabayi almaya geri donecem o ara sakaryaya ugrayacam Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Saat 6 gibi yattım 7'de kalktım kampüse gittim bir çay içtim dedim bir derse gireyim girdim anlamaya çalıştım ama ölüyorum o ayrı konu [emoji23][emoji23][emoji23] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSaolasin.. arabayi almaya geri donecem o ara sakaryaya ugrayacam Sent from my GT-I9060 using TapatalkSkarya'ya giderken elektrik işlerin olursa beni ararsın Soylerim abi de benim araba selin icinde kalmis olabilir araci yattigi yeri sel.basmis muhtemelen gitti araba..Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSaolasin.. arabayi almaya geri donecem o ara sakaryaya ugrayacam Sent from my GT-I9060 using TapatalkSkarya'ya giderken elektrik işlerin olursa beni ararsın