0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
günaydın hayırlı hafta sonları cümleten
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı hafta sonları cümleten günaydın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı hafta sonları cümleten günaydınnasılsın abi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı hafta sonları cümleten günaydınnasılsın abi Hamdolsun. Sen nasılsın? Ne yaptın super sonic bujileri aldın mı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı hafta sonları cümleten günaydınnasılsın abi Hamdolsun. Sen nasılsın? Ne yaptın super sonic bujileri aldın mı? çok şükür söylemedim demi bujiyi demi abi kusura bakma perşembe hafta tatili yaptım sanayiye gittim tmam buji var ama bizim usta abi almana gerek yok 40 tl lik malzemden 10 hp gücü verme gibi durum yok o senin hissetigin bir anlık ataklık yakıt düşürür ama onun içinde tanesi 120 tl olanlardan alman gerekiryor dedi bende vazgeçtim tabi eve geldim o sogukta arabaya ayak aydınlatması yaptım akşam foto çekip yeni konu açıcam zaten
Esnaf dürüst konuşmuş, helal olsun. Kurnaz olsaymış, satar geçermiş bujileri. Sana yazmıştım hatırlarsan 120 TL gibi rakamlara satılıyor diye. Hayırlısı olsun.Ayak aydınlatma konusunu bekliyoruz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı hafta sonları cümleten günaydınnasılsın abi Hamdolsun. Sen nasılsın? Ne yaptın super sonic bujileri aldın mı? çok şükür söylemedim demi bujiyi demi abi kusura bakma perşembe hafta tatili yaptım sanayiye gittim tmam buji var ama bizim usta abi almana gerek yok 40 tl lik malzemden 10 hp gücü verme gibi durum yok o senin hissetigin bir anlık ataklık yakıt düşürür ama onun içinde tanesi 120 tl olanlardan alman gerekiryor dedi bende vazgeçtim tabi eve geldim o sogukta arabaya ayak aydınlatması yaptım akşam foto çekip yeni konu açıcam zaten
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Esnaf dürüst konuşmuş, helal olsun. Kurnaz olsaymış, satar geçermiş bujileri. Sana yazmıştım hatırlarsan 120 TL gibi rakamlara satılıyor diye. Hayırlısı olsun.Ayak aydınlatma konusunu bekliyoruz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı hafta sonları cümleten günaydınnasılsın abi Hamdolsun. Sen nasılsın? Ne yaptın super sonic bujileri aldın mı? çok şükür söylemedim demi bujiyi demi abi kusura bakma perşembe hafta tatili yaptım sanayiye gittim tmam buji var ama bizim usta abi almana gerek yok 40 tl lik malzemden 10 hp gücü verme gibi durum yok o senin hissetigin bir anlık ataklık yakıt düşürür ama onun içinde tanesi 120 tl olanlardan alman gerekiryor dedi bende vazgeçtim tabi eve geldim o sogukta arabaya ayak aydınlatması yaptım akşam foto çekip yeni konu açıcam zaten abi esnaf tanıdıkdı yoksa verir geçerdi ayak aydınlatma müthiş abi (kırmızı , yeşil , mavi ve beyaz renkelerin oldugu) muthiş birşey oldu yaparken sigorta attırdım soguktu ama degdi
aman ha dikkat et. elektrik işi sıkıntılıdır hata kaldırmaz yapım aşamalarınıda çekmişsindir inşallahLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Esnaf dürüst konuşmuş, helal olsun. Kurnaz olsaymış, satar geçermiş bujileri. Sana yazmıştım hatırlarsan 120 TL gibi rakamlara satılıyor diye. Hayırlısı olsun.Ayak aydınlatma konusunu bekliyoruz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı hafta sonları cümleten günaydınnasılsın abi Hamdolsun. Sen nasılsın? Ne yaptın super sonic bujileri aldın mı? çok şükür söylemedim demi bujiyi demi abi kusura bakma perşembe hafta tatili yaptım sanayiye gittim tmam buji var ama bizim usta abi almana gerek yok 40 tl lik malzemden 10 hp gücü verme gibi durum yok o senin hissetigin bir anlık ataklık yakıt düşürür ama onun içinde tanesi 120 tl olanlardan alman gerekiryor dedi bende vazgeçtim tabi eve geldim o sogukta arabaya ayak aydınlatması yaptım akşam foto çekip yeni konu açıcam zaten abi esnaf tanıdıkdı yoksa verir geçerdi ayak aydınlatma müthiş abi (kırmızı , yeşil , mavi ve beyaz renkelerin oldugu) muthiş birşey oldu yaparken sigorta attırdım soguktu ama degdi
baya macera olmuş galiba