Bugün açık öğretimin sınavı vardı. Abi mi götürdüm. Yolda tranvaj çalışması vardı o sınav kalabalığı ve hafta sonu vakit öldürüp gezmeye gidenler de eklenince yol kilit haldeydi. Zar zor okula varabildim ama yolu da bilmiyorum igo götürdü

Okulun çevresinde kazı çalışmaları varmış bide okulun etrafı iki sokak sağı solu önü arkasida öyle. Park yeri arıyorum bi baktım tek kapı beyaz corsa kim dersiniz ? Bayram Emer

Bide bulduğum yerden belediye çalışanları kovdu kepçe gecememis

İki tur sonra belediyenin yol keneranı koyduğu kumun üzerine çıktım koydum arabayı öyle. Altı kuma degiyordu ama yarım debriyaj sağolsun patinajsiz çıkardı

Onda öncede Bayramın arabanın yanında birisi dikiliyor garip garip hareketler. Sen hayırdır kardeş dedim. Kamyon giremedi arabanın çekilmesi lazım dedi. Bana birak hallederim dedim Bayramı aradım tabi acan olmadı çocuk sınavda

Yarım saat gecikmeli çekildi araba

Gelirken alışverişe gidiyordum oranın açık otoparkida camurmus off road yaptım şuan araba kahve rengi çamur

Akşam uzeride babamın dayı oğlu ailesiyle geldi. Kia Ceratosunu satıp astra bakıyordu aldım yanıma iki tur attı. Sıra bende dedim birazda koreli surelim

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi