0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hamdolsun koşturuyoruz kardeşim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın cümleten Hayırlı işler MustafaAllah iyilik versin abisagol abi nasılsın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın cümleten Hayırlı işler MustafaAllah iyilik versin abisagol abi nasılsın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın cümleten Hayırlı işler Mustafa
günaydın cümleten
Günaydın,Ankara'da gerçekleşen Genelkurmay bakanlığı intihar olayı nedeniyle üzgün olduğumu belirtmek isterim. Yüce yaradan Şehit'lerimizi Cennet ile ödüllendirir inşaAllah. Yaralı olan asker ve sivil vatandaşlarımıza da Allah Şafi ismi sıfatı ile sağlık ve sıhhat versin. Üzgünüm...
Hayırlı cumalar dün arabayı yikadim bugün yağmur yağdı.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arka lastiğe çivi girmiş inmişti.Yanaklari yemiş oturduğu için.Zaten eskimişti baya sava markaydı.Gittim arkalara iki tane starmaxx taktırdım, michel vardı fiyatta anlaşamadık syarmaxi taktırdım.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suan kac kiSent from my iPhone using Tapatalk
Bence kalsin ya bu sefer daha fazla yakar.. Ben de buyutmeyi hem dusunuyorum hem dusunmuyorum Sent from my iPhone using Tapatalk