0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kokoreç araya kaynadı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTek acıkan benmiyim? [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAsus Zenfone 6 - TapatalkAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Tek acıkan benmiyim? [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVectrayi 2,0i beğendim.Aslinda d sınıfı araçlar var aklimda ama kmler yüksek, yakıt ve bakım masraflari bizi üzer.Dizel de düşündümÇok km yapmadığınız için Nedim dizel alıp da benim keyfimi kaçırma diyor.Piskopat derece benzinli hastası.Asus Zenfone 2'den gönderildi.D sinifinin temizini bulamazsaniz sorunlardan bikarsiniz. Bir ariza actimi gerisi gelir. Vectrayi satarsam c sinifi almayi dusunuyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAynen abi çok sıkıntılı işler.Elantra,accent era,admire bakıyorum.Hyundaiden devam gibi 15-30 bin tl arasi bana daha güvenilir geliyor.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVectrayi 2,0i beğendim.Aslinda d sınıfı araçlar var aklimda ama kmler yüksek, yakıt ve bakım masraflari bizi üzer.Dizel de düşündümÇok km yapmadığınız için Nedim dizel alıp da benim keyfimi kaçırma diyor.Piskopat derece benzinli hastası.Asus Zenfone 2'den gönderildi.D sinifinin temizini bulamazsaniz sorunlardan bikarsiniz. Bir ariza actimi gerisi gelir. Vectrayi satarsam c sinifi almayi dusunuyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vectrayi 2,0i beğendim.Aslinda d sınıfı araçlar var aklimda ama kmler yüksek, yakıt ve bakım masraflari bizi üzer.Dizel de düşündümÇok km yapmadığınız için Nedim dizel alıp da benim keyfimi kaçırma diyor.Piskopat derece benzinli hastası.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Surda sabaha ne kaldi yememem lazim. Zaten acikmadimki:) ye ye nereye kadar LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSurda sabaha ne kaldi yememem lazim. Zaten acikmadimki:) ye ye nereye kadar LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHahahahaha [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Kendini kandırma had mutfağaAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Astra classic,milenyumdan eksiği var abi tipi ve içi kötü bence.Ford focus 1 ben düşündüm ama Kardeşimle uzun uzun konuşuyoruz focus 1e vereceğin paraya yazık onu alcagina elantra al, focus 2den bile iyi diyor.Vw parçası pahali.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Valla ben yedim olsun meyveli form olsada, gece gece en düşük kalori Asus Zenfone 6 - Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapValla ben yedim olsun meyveli form olsada, gece gece en düşük kalori Asus Zenfone 6 - TapatalkYine zararettik:)LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAstra classic,milenyumdan eksiği var abi tipi ve içi kötü bence.Ford focus 1 ben düşündüm ama Kardeşimle uzun uzun konuşuyoruz focus 1e vereceğin paraya yazık onu alcagina elantra al, focus 2den bile iyi diyor.Vw parçası pahali.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Elentra tabiki iyidir segment farki olan arabalari karsilastirmaya gerek bile yok. O zaman mondeo bakin. Inan bana focus baska bir dunya. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÜstadım daha öncede sizle focus 1 konuşmuştuk.Binip deneyimlemek isterdim ama etrafimizda yok focus 1.Focus 2009 modelle baya yolculuk yaptım o aracin yeri halâ gönlümde ayrıdır.Üzerindeki psa dizel motor beni dizel düşmanlığından kurtarmıştır.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAstra classic,milenyumdan eksiği var abi tipi ve içi kötü bence.Ford focus 1 ben düşündüm ama Kardeşimle uzun uzun konuşuyoruz focus 1e vereceğin paraya yazık onu alcagina elantra al, focus 2den bile iyi diyor.Vw parçası pahali.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Elentra tabiki iyidir segment farki olan arabalari karsilastirmaya gerek bile yok. O zaman mondeo bakin. Inan bana focus baska bir dunya. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapValla ben yedim olsun meyveli form olsada, gece gece en düşük kalori Asus Zenfone 6 - TapatalkYine zararettik:)LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHahahahahahahah Hamit vur dedik öldürdün Asus Zenfone 6 - Tapatalk
Bir film açayım, önerisi olan? Mutfaktan çıkmam lazım Asus Zenfone 6 - Tapatalk