0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAstra classic,milenyumdan eksiği var abi tipi ve içi kötü bence.Ford focus 1 ben düşündüm ama Kardeşimle uzun uzun konuşuyoruz focus 1e vereceğin paraya yazık onu alcagina elantra al, focus 2den bile iyi diyor.Vw parçası pahali.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Elentra tabiki iyidir segment farki olan arabalari karsilastirmaya gerek bile yok. O zaman mondeo bakin. Inan bana focus baska bir dunya. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÜstadım daha öncede sizle focus 1 konuşmuştuk.Binip deneyimlemek isterdim ama etrafimizda yok focus 1.Focus 2009 modelle baya yolculuk yaptım o aracin yeri halâ gönlümde ayrıdır.Üzerindeki psa dizel motor beni dizel düşmanlığından kurtarmıştır.Asus Zenfone 2'den gönderildi.2003 milenyuma bindim ben. Yani ikisini kiyasliyorum. Evet fiyat farki var ama ona gorede konfor varLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMilenyumla kiyaslancak araba değil zaten abi.Milenyumda tokluk hiç yok.Kapıların kapanışı falan oldukca antipatik.İnsan 0 km bir araca bindikten sonra milenyuma binince, biz eşşeğe biniyormuşuz diyor.Ancak performans olarak ayni şeyleri söyleyemiyorum,milenyum orda çok iyi.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAstra classic,milenyumdan eksiği var abi tipi ve içi kötü bence.Ford focus 1 ben düşündüm ama Kardeşimle uzun uzun konuşuyoruz focus 1e vereceğin paraya yazık onu alcagina elantra al, focus 2den bile iyi diyor.Vw parçası pahali.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Elentra tabiki iyidir segment farki olan arabalari karsilastirmaya gerek bile yok. O zaman mondeo bakin. Inan bana focus baska bir dunya. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÜstadım daha öncede sizle focus 1 konuşmuştuk.Binip deneyimlemek isterdim ama etrafimizda yok focus 1.Focus 2009 modelle baya yolculuk yaptım o aracin yeri halâ gönlümde ayrıdır.Üzerindeki psa dizel motor beni dizel düşmanlığından kurtarmıştır.Asus Zenfone 2'den gönderildi.2003 milenyuma bindim ben. Yani ikisini kiyasliyorum. Evet fiyat farki var ama ona gorede konfor varLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAstra classic,milenyumdan eksiği var abi tipi ve içi kötü bence.Ford focus 1 ben düşündüm ama Kardeşimle uzun uzun konuşuyoruz focus 1e vereceğin paraya yazık onu alcagina elantra al, focus 2den bile iyi diyor.Vw parçası pahali.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Elentra tabiki iyidir segment farki olan arabalari karsilastirmaya gerek bile yok. O zaman mondeo bakin. Inan bana focus baska bir dunya. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÜstadım daha öncede sizle focus 1 konuşmuştuk.Binip deneyimlemek isterdim ama etrafimizda yok focus 1.Focus 2009 modelle baya yolculuk yaptım o aracin yeri halâ gönlümde ayrıdır.Üzerindeki psa dizel motor beni dizel düşmanlığından kurtarmıştır.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAstra classic,milenyumdan eksiği var abi tipi ve içi kötü bence.Ford focus 1 ben düşündüm ama Kardeşimle uzun uzun konuşuyoruz focus 1e vereceğin paraya yazık onu alcagina elantra al, focus 2den bile iyi diyor.Vw parçası pahali.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Elentra tabiki iyidir segment farki olan arabalari karsilastirmaya gerek bile yok. O zaman mondeo bakin. Inan bana focus baska bir dunya. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Astra classic,milenyumdan eksiği var abi tipi ve içi kötü bence.Ford focus 1 ben düşündüm ama Kardeşimle uzun uzun konuşuyoruz focus 1e vereceğin paraya yazık onu alcagina elantra al, focus 2den bile iyi diyor.Vw parçası pahali.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Yapma Hamit bak zor çıktım mutfaktan. Çift sarılı yumurta var dolaptaAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYapma Hamit bak zor çıktım mutfaktan. Çift sarılı yumurta var dolaptaAsus Zenfone 6 - TapatalkOoo birde cift sarili. Abi yumurtayi kirin tarafinizi secin:)LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Admirea binicem oda tok değilse hic bakmıcam.Ya elantra alicam ya da tüp takicam.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Bunu izlediniz mi? Nasıldır?Asus Zenfone 6 - Tapatalk
günaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosun
Aslında yaza hazırlık değil 22 kilo verdim. Sağlık için. Nasipse 8 kg daha vereceğim. Bir nevi detoks ve arınma diyelim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosun
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosun
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAslında yaza hazırlık değil 22 kilo verdim. Sağlık için. Nasipse 8 kg daha vereceğim. Bir nevi detoks ve arınma diyelim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosun