0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sırrı 10 gün. İlk 10 gün ekmeği günde 6 dilime, yeşil elmayı günde 3 adete ve kesinlikle şekerden uzak durmaya bağlı. 10 gün uygulayab ilirsen, gerisi geliyor. Aşırı yağlı yiyeceklerden uzak kalmalısın, günde 1 adet yumurta veya bir kaşık yağsız haşlanmış et yiyebilirsin. Acıkdıkça bol bol yeşil salata çok zor oluyor ama toplu sofralardan uzak kalmak gerekiyor. 10 günü geçersen metabolizma buna alışıyor. İlk 1 ayda 2 kilo garanti. Sonrası sana kalıyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAslında yaza hazırlık değil 22 kilo verdim. Sağlık için. Nasipse 8 kg daha vereceğim. Bir nevi detoks ve arınma diyelim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosunAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAslında yaza hazırlık değil 22 kilo verdim. Sağlık için. Nasipse 8 kg daha vereceğim. Bir nevi detoks ve arınma diyelim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosun
Aslında yaza hazırlık değil 22 kilo verdim. Sağlık için. Nasipse 8 kg daha vereceğim. Bir nevi detoks ve arınma diyelim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosun
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosun
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi...
günaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSırrı 10 gün. İlk 10 gün ekmeği günde 6 dilime, yeşil elmayı günde 3 adete ve kesinlikle şekerden uzak durmaya bağlı. 10 gün uygulayab ilirsen, gerisi geliyor. Aşırı yağlı yiyeceklerden uzak kalmalısın, günde 1 adet yumurta veya bir kaşık yağsız haşlanmış et yiyebilirsin. Acıkdıkça bol bol yeşil salata çok zor oluyor ama toplu sofralardan uzak kalmak gerekiyor. 10 günü geçersen metabolizma buna alışıyor. İlk 1 ayda 2 kilo garanti. Sonrası sana kalıyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAslında yaza hazırlık değil 22 kilo verdim. Sağlık için. Nasipse 8 kg daha vereceğim. Bir nevi detoks ve arınma diyelim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosunAsus Zenfone 6 - Tapatalkacilen denemeliyim bunu 58 den 67 ye çıktım geri o kiloya dönmeliyim kaslar yag bağladı göbeğim var abi
9 kilo verirsin Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSırrı 10 gün. İlk 10 gün ekmeği günde 6 dilime, yeşil elmayı günde 3 adete ve kesinlikle şekerden uzak durmaya bağlı. 10 gün uygulayab ilirsen, gerisi geliyor. Aşırı yağlı yiyeceklerden uzak kalmalısın, günde 1 adet yumurta veya bir kaşık yağsız haşlanmış et yiyebilirsin. Acıkdıkça bol bol yeşil salata çok zor oluyor ama toplu sofralardan uzak kalmak gerekiyor. 10 günü geçersen metabolizma buna alışıyor. İlk 1 ayda 2 kilo garanti. Sonrası sana kalıyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAslında yaza hazırlık değil 22 kilo verdim. Sağlık için. Nasipse 8 kg daha vereceğim. Bir nevi detoks ve arınma diyelim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın hayırlı pazarlar ugur abi vallaha gece baya açlıkla mücadele vermişiniz bir an kendimi survivor da hissettim MaşaAllah abi vallaha biz alıyoz siz veriyonuz sırrı ne abi söyle hemen bizde arınalım Kardeş öyle oldu ama ben erken kurtardım kendimi Hamit kardeşime kalsa sucuk pişirecekti bizeböyle:D bu arada film fena değildi. Uykumu getirdi... film iyiyse mesaiden eve gidince izleyim abi ya sen yaza hazırlık yapıyon abi kalorisiz kalorisiz takılıyosunAsus Zenfone 6 - Tapatalkacilen denemeliyim bunu 58 den 67 ye çıktım geri o kiloya dönmeliyim kaslar yag bağladı göbeğim var abi Asus Zenfone 6 - Tapatalk
günaydın cümleten hayırlı mutlu haftalar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın cümleten hayırlı mutlu haftalar Sağlık dolu güzel bir hafta olur inşaAllah çünkü güneş aldatıcı dikkat edin
Güneş var ama soğuk. Nefesimizin buharı hala gözle görülüyor.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİstanbul da müthiş bir hava var. Hava durumu 15-18 derece diyor ama 20 var.Hadi bakalim bizim bura güneşli ama serin.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
İstanbul da müthiş bir hava var. Hava durumu 15-18 derece diyor ama 20 var.