0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapannemi hastaneye götürecektim pazartesi günü. babam gitmeyin dedi. ortalık karışık. bunun sonu nolacak bilmiyoruzLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSELAMUNALEYKÜMA.selam nasılsın abi ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildimoreller sıfır yine bomba patlamışAynen benimde öyle abi.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBenimde ayakkabı almaya ihtiyacım var ama 10 gündür alışveriş merkezlerinden uzak duruyorum.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
annemi hastaneye götürecektim pazartesi günü. babam gitmeyin dedi. ortalık karışık. bunun sonu nolacak bilmiyoruzLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSELAMUNALEYKÜMA.selam nasılsın abi ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildimoreller sıfır yine bomba patlamışAynen benimde öyle abi.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSELAMUNALEYKÜMA.selam nasılsın abi ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildimoreller sıfır yine bomba patlamışAynen benimde öyle abi.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSELAMUNALEYKÜMA.selam nasılsın abi ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildimoreller sıfır yine bomba patlamış
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSELAMUNALEYKÜMA.selam nasılsın abi ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SELAMUNALEYKÜM
Iyi gecelerAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Gunaydin hayirli pazarlar. Umarim ülkemiz icin sorunsuz bir gun olurLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan üç arabanın anahtarı elimde Focus 3 , Chevrolet Aveo, ve benim Astra sizce hangisiyle gezeyim ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞuan üç arabanın anahtarı elimde Focus 3 , Chevrolet Aveo, ve benim Astra sizce hangisiyle gezeyim ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHer biriyle 2 tur at Asus Zenfone 6 - Tapatalk
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi