0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapalican abiden sonra askerlik sırası bana geliyor yav yakın zamanda Ailene kavuşursun inşallah alican abi Tesekkurler kardesim askerlik konusunda ne derlerse korkma eskisi gibi degil gordgun gibi suan askerdeb yaziyorm GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiaskerlik bence bana göre keyifili olcak disiplin seviyorum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapalican abiden sonra askerlik sırası bana geliyor yav yakın zamanda Ailene kavuşursun inşallah alican abi Tesekkurler kardesim askerlik konusunda ne derlerse korkma eskisi gibi degil gordgun gibi suan askerdeb yaziyorm GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alican abiden sonra askerlik sırası bana geliyor yav yakın zamanda Ailene kavuşursun inşallah alican abi
Tabi disiplin iyidir. Kışın dışarısı -25 dereceyken sıcak yataktan 03:00 - 05:00 nöbetine bi kalk ben görürüm disiplini Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapalican abiden sonra askerlik sırası bana geliyor yav yakın zamanda Ailene kavuşursun inşallah alican abi Tesekkurler kardesim askerlik konusunda ne derlerse korkma eskisi gibi degil gordgun gibi suan askerdeb yaziyorm GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiaskerlik bence bana göre keyifili olcak disiplin seviyorum
Aynen suan ki halimiz bu canli canli cekip atiyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTabi disiplin iyidir. Kışın dışarısı -25 dereceyken sıcak yataktan 03:00 - 05:00 nöbetine bi kalk ben görürüm disiplini Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapalican abiden sonra askerlik sırası bana geliyor yav yakın zamanda Ailene kavuşursun inşallah alican abi Tesekkurler kardesim askerlik konusunda ne derlerse korkma eskisi gibi degil gordgun gibi suan askerdeb yaziyorm GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiaskerlik bence bana göre keyifili olcak disiplin seviyorum zaten suanki işimde öyle farkı yok kiğ
Astsubay'mısın yoksa? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTabi disiplin iyidir. Kışın dışarısı -25 dereceyken sıcak yataktan 03:00 - 05:00 nöbetine bi kalk ben görürüm disiplini Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapalican abiden sonra askerlik sırası bana geliyor yav yakın zamanda Ailene kavuşursun inşallah alican abi Tesekkurler kardesim askerlik konusunda ne derlerse korkma eskisi gibi degil gordgun gibi suan askerdeb yaziyorm GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiaskerlik bence bana göre keyifili olcak disiplin seviyorum zaten suanki işimde öyle farkı yok kiğ
Gelin hadi hep beraber yiyelim genclerr adanali olan var miGT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGelin hadi hep beraber yiyelim genclerr adanali olan var miGT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiben adanalıyım
Aslanlara bak aslanlara. Allah sizi korusunLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAynen suan ki halimiz bu canli canli cekip atiyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGelin hadi hep beraber yiyelim genclerr adanali olan var miGT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiben adanalıyım Adanada misin yoksa yoo konyadayım ama adanalıyım GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGelin hadi hep beraber yiyelim genclerr adanali olan var miGT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiben adanalıyım şırdan geldi aklıma