0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üzerimizde bi bela var ama hayırlısı.Bugün ufak kaza yaptıkAsus Zenfone 2'den gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÜzerimizde bi bela var ama hayırlısı.Bugün ufak kaza yaptıkAsus Zenfone 2'den gönderildi.Geçmiş olsun kardeşimAsus Zenfone 6 - TapatalkEyvAllah abi.Vallaha noluyor anlamadım, sabah araba bakmaya gittim orda birisi aradi araba satılık mi dedi suan düşünmüyorum yaza dogru dedim.Fiyat sordu boş bulundum 20 bintl dedim.Ben seni gene ararım dedi.Ordan esenlere gitcektik 131e hoparlör bağlanıyordu, yandan 2015 corolla vurdu adam bile bile vurdu gibi geldi hiç fren yapamadı.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÜzerimizde bi bela var ama hayırlısı.Bugün ufak kaza yaptıkAsus Zenfone 2'den gönderildi.Geçmiş olsun kardeşimAsus Zenfone 6 - Tapatalk
Hayırlı akşamlar FO ailesi.Araçlarımızı park ederken dikkatli olalım.Bugün bir Toyota Corolla gözümün önünde kaydı çalılıklara girdi.
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işlerSent from my iPhone using Tapatalk